Προς το περιεχόμενο

stefanos2011

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή stefanos2011

0

Φήμη

  1. Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σασς νομιζω οτι το βρηκα!!!
  2. Ναι φιλε μου αυτο εννοουσα οτι φορτωσα ενα sample τραγουδιου σαν element στο sampler του XS και αν αφησω το πληκτρο σταματαει να παζει το τραγουδι!δεν μπορω να βρω σε ποια ρυθμιση ειναι να μη χρειαζεται να κρατησω πατημενο το πληκτρο μεχρι να τελιωσει το τραγουδι!ααα και κατι αλλο πως θα μπορεσω το συγκεκριμενο element να το στειλω στις αλλες 2 εξοδους του οργανου assignable output!ελπιζω καποιος να το γνωριζει!
  3. Καλησπερα!εχω το Motif Xs 61 και θελω να παιξω ενα παιξω ενα play back απο το οργανο!φορτωνω το τραγουδι που θελω αλλα πρεπει να κραταω το πληκτρο πατημενο για να παιζει!μηπως ξερει κανεις τι πρεπει να κανω για να πατησω μια φορα το πληκτρο και να παιξει το κομματι?
  4. Μιπως ξερει κανεις αν διαβαζει τo Motif XS τους ηχους του ΕS ή χρειαζεται μετατρομη για να τους φορτωσει με καποιο προγραμμα??
  5. Γεια σας παιδια!μολις αγορασα μεταχιρισμενα το Motif XS και θα ηθελα να ρωτισω μιπως ξερει κανεις πως επαναφερω τους εργοστασιακους ηχους του οργανου γιατι αυτοι που ειχε φορτωσει αυτος που μου το πουλησε δεν μου αρεσουν!ευχαριστω πολυ
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου