Προς το περιεχόμενο

kostas2011

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή kostas2011

0

Φήμη

  1. Καλησπερα σε ολους!εχω μπει σε ενα διλλημα για την αγορα καρτας ηχου!εχω βρει μεταχηρισμενη 250 ευρω την apogee duet και σκεφτομαι αν ειναι καλειτερα να δωσω αλλα 250 ευρω να παρω την καινουργια duet 2!ξερει κανεις αν εχει τοσο καλυτερους convertores και αν ειναι πολυ καλυτερη απο την προηγουμενη??τα περισσοτερα καναλια που εχει δεν με απασχολουν γιατι εχω κονσολα!αληθεια αξιζει να παρω την καινουργια??σας ευχαριστω!!!
  2. Καλησπερα σε ολους!εχω μπει σε ενα διλλημα για την αγορα καρτας ηχου!εχω βρει μεταχηρισμενη 250 ευρω την apogee duet και σκεφτομαι αν ειναι καλειτερα να δωσω αλλα 250 ευρω να παρω την καινουργια duet 2!ξερει κανεις αν εχει τοσο καλυτερους convertores και αν ειναι πολυ καλυτερη απο την προηγουμενη??τα περισσοτερα καναλια που εχει δεν με απασχολουν γιατι εχω κονσολα!αληθεια αξιζει να παρω την καινουργια??σας ευχαριστω!!!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου