Προς το περιεχόμενο

stefanis82

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    9
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή stefanis82

0

Φήμη

  1. γεια σας. έχω αγοράσει μόλις το MOX6 το οποίο συνοδεύεται από το cubase. δεν έχω καμία σχέση με το πρόγραμμα - και είπα να ξεκινήσω να το εξερευνώ δεν μου διαβάζει όμως το laptop ούτε καν το CD! Υπάρχει περίπτωση να συμβαίνει αυτό λόγω του ότι δεν έχω κάρτα ήχου; πρέπει να βάλω κάρτα ήχου στο laptop? ευχαριστώ.
  2. τελείως!!!! την έχω χάσει!!! γι'αυτο και ζητάω βοήθεια! sorry κι όλας αλλά δεν πάω να αγοράσω τσίχλες!
  3. επειδη βλέπω ότι τα synth έχουν κάτι λειτουργίες για κυματομορφές - συχνότητες κλπκλπκλπ με τα οποία δεν ασχολουμαι καν - αναρωτιέμαι μήπως να δώσω τα 1100ευρώ να παρω PSR710 να έχει και τα ηχεία έτοιμα???!!! οκ, δεν με ενδιαφέρουν οι ρυθμοί αλλά από την άλλη αφού δεν τις γνωρίζω όλες αυτές τις εξειδικευμένες λειτουργίες του synth και το θέλω μόνο για να συνθέτω τραγούδια κλπ έχει νόημα να πάω στο mox6? επίσης θέλω να είναι καινούριο και να έχει βγει πρόσφατα στην αγορά για να μην είναι τεχνολογικά out of date? επίσης να σημειώσω ότι έχω απογοητευτεί τρομερά από το service στο Νάκα. Πας να αγοράσεις πλήκτρα και να σκάσεις 1000 ευρώ και όύτε που σου εξηγούν ούτε που ασχολούνται καν..
  4. καλησπέρα σε όλους θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει τις λειτουργίες του synth? ευχαριστώ
  5. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Εκεί που καταλήγω είναι στο yamaha mox6 λόγω του ότι είναι το πιο καινούριο και από ότι είδα έχει και δυνατότητα να συνδέσεις μικρόφωνο και να ηχογραφήσεις και φωνή. Τί λετε; κάνω καλή επιλογή; απλά φοβάμαι μήπως δώσω όλα αυτά τα χρήματα και διαπιστώσω ότι έχει πολλές δυνατότητες που ενδεχομένως να μου είναι περιττές; σε ότι αφορά τους λαικούς ήχους πιστεύετε θα με καλύψει; και πάλι ευχαριστώ
  6. για να βοηθήσω έχω ξεχωρίσει τα korgx50, korg ps60, m audio venom, yamaha mox6, yamaha mm6 Τι λέτε? Σωστά κοιτάω για synth ή να δω κάτι σε psr?
  7. Γύρω στα 900 ευρω απλά να τονίσω ότι έχω ασχοληθεί με ένα yamaha psr 500 και μπορεί να είμαι τεχνολογικά πολύ πίσω
  8. καλησπέρα χρειάζομαι τη βοήθεια σας - θέλω να αγοράσω ένα νεο αρμόνιο ή synth και δεν ξέρω τί είναι προτιμότερο βάσει αυτών που θέλω: 1, δεν με ενδιαφέρουν καθόλου οι ρυθμοί 2, θέλω να έχει πολλά κανάλια ώστε να γράφω μία - μία τις μελωδίες / ήχους για το κάθε κομμάτι και να το χτίζω (ενορχηστρώνω) σταδιακά. εδώ θέλω δηλ. να υπάρχει η δυνατότητα να ακούω πχ το πιάνο που έχω γράψει και απο πάνω να πάω και να γράφω πχ την κιθάρα κλπκλπ 3, να μπορώ εννοείται να το ακούσω & να το αποθηκεύσω όλη τη σύνθεση 4, να έχει λαικούς ήχους (ή δυνατότητα να τους φτιάξεις) πχ μπουζουκι, κλαρίνο, ακορντεόν κλπ 5, (ιδανικα) να παίρνει και μικρόφωνο για να φορτώνεις πχ σε έξτρα κανάλι και τη φωνή. ξέρω ότι κυκλοφορούν προγράμματα software κλπ - αλλά επειδή έχω ένα μικρό laptop προτιμώ τη λύση του να το φτιάχνω στο synth - apo to na mpleksw me programmata klp to budget mou einai max 950 kai exw proigoumeni empeiria (teleiws erasitexniki) apo ena pampalaio psr500. ti proteinete?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου