Προς το περιεχόμενο

vivid

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή vivid

0

Φήμη

  1. @rouxlas27 : Σε ευχαριστώ. Εσύ έχεις κάποιο απο αυτά τα Set? Επίσης να συμπληρώσω όσον αφορά την ερώτηση ότι η Alesis έχει ανακοινώσει και αναμένεται η νέα έκδοση του DM10 (http://www.musicradar.com/news/drums/summer-namm-2011-alesis-dm10-x-electronic-drum-kit-unveiled-482942) η οποία έχει μεγαλύτερα Toms, πιατίνια και Rack ενώ μέσα στις επιλογές μου μπορεί να είναι και το Yamaha DTX700K (υπό προϋποθέσεις καθώς δεν έχω ιδέα το πόσο κάνει)
  2. Αγαπητοί φίλοι χρειάζομαι τη βοήθεια-εμπειρία-γνώσεις σας. Είμαι στη διαδικασία αξιολογησης και αγοράς ηλεκτρονικών τυμπάνων και έχω καταλήξει ανάμεσα σε 3 μοντέλα. 1.)Roland TD-9K2 (ή αν αξίζει η διαφορά των χρημάτων για το TD-9KX2) (1490e από DrumStore http://www.drumstore.gr/productsdesc.php?id=1720) 2.)Yamaha DTX540K (1483e από Νάκα http://www.nakas.gr/ecomnakas/nakas2006/Default.asp?Static=243&Product=132189&Category=1351) 3.)Alesis DM10 Studio Kit (897,9e από DJMarket http://www.djmarket.gr/%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%8C%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CE%B1-drums-alesis-dm10-studio-p-2544.html) Επίτηδες έχω βάλει Ελληνικά eShops. Ξέρω ότι μπορώ να τα βρω και στο Thomann αλλά δεν είναι αυτό το θέμα της επιλογής. Πρώτα απ'όλα θα ήθελα την εμπειρία σας (αν έχετε δοκιμάσει κάποιο απο αυτά τα μοντέλα ή τα έχετε). Τα θέματα που με προβληματίζουν είναι : 1.) Rebound και θόρυβος των Pads. Εχω διαβάσει σε διάφορα Fora ότι τα νέα DTX-Pad της Yamaha είναι πολύ κοντά στην αληθινή αίσθηση. Τα Mesh διάβασα βγάζει πολύ rebound το οποίο δεν βοηθάει αν κάνει practice σε eDrums και μετά παίζεις σε κανονικό Set. Δεν ξέρω αν ισχύει και θα ήθελα τη γνώμη σας. 2.) Drum Module. Ποιο φαίνεται να έχει καλύτερους ήχους, να είναι πιο expandable και γενικά να είναι πιο παραμετροποιήσιμο. Διάβασα ότι το Alesis θέλει αρκετή παραμετροποίηση για να παίξει σωστά. 3.) Δυνατότητες των Pads-Cymbals όσον αφορά σε Zones κλπ. (Για αυτά τα μοντέλα μόνο) 4.) Και φυσικά μία προσωπική γνώμη για το αν είχατε αυτά τα χρήματα τι θα αγοράζατε (ακόμα και κάποιο άλλο Set δέχομαι ή κάποιο υβριδικό Set με κομμάτια από το ένα και κομμάτια από το άλλο) Ευχαριστώ.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου