Προς το περιεχόμενο

Μαργας

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    11
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή Μαργας

0

Φήμη

  1. Πρεπει να το εχεις αγορασει και να μην εμεινες ευχαριστημενος,ετσι δειχνεις ;)
  2. Προσεχε πως μιλας..δεν εναι τροποι αυτοι..και αν θες κονταρομαχια σε live εμφανησεις δεν εχω προβλημα.οπως δεν σου επιτεθηκα ετσι θα μαθεις να μην επιτηθεσαι,φορουμ ειναι κ λεω ελευθερα κ δημοκρατικα την γνωμη μου.
  3. Διαβασα στο φορουμ της εταιρειας..http://www.yamahaforums.co.uk/forum/viewtopic.php?f=100&t=7404
  4. Οθοναρα ε?για στειλε ενα link soundcloud κατι απο sounds ,ετσι απο περιεργεια... :P
  5. Συνηθως οι light editions(moxf) των flagship οργανων(motif xf) ειναι σε 3-4 σημεια,τα εμφανη ειναι υλικα κατασκευης ,στην προκειμενη περιπτωση sampler πολυ καλης ποιοτητας και τα αλλα ειναι τα εξης,θα παρατηρησεις διαφορα σε φουσκωμενουςσε fx chains ηχους,ακομα κ να τα αντεχει τα fx θα εχουν κακη χρεια..τελος οι ADC's διαφερουν..δηλαδη η μετατροπη του ψηφιακου σηματος σε αναλογικο διαφερει και ετσι χανεις ποιοτητα ηχου..βεβαια δεν ξερω αν εχει digital output,αλλα και παλι αλλο motif αλλο moxf,παιζει διαφορα στα hz,db κλπ κλπ
  6. Παιδια επειδη ολοι ειστε εναντιον μου θα προσπαθησω να υποστηριξω καλυτερα την γνωμη μ..λοιπον οταν μιλαμε για προιον των 1000+ευρω εχουμε στο παιχνιδι τα εξης,korg krome ,roland fa,pc3le,moxf..τουλαχιστον σε αυτα επαιξα..fa->ωραια leads,decent piano,decent hammond και εχει sampler...krome->interface,ωραια pads,leads,ωραια fx..pc3le πιαναρα,VAST engine,VA απιστευτο κλπ..moxf->αντε οκ καλο rhodes,τι αλλο,μαπα analog sound design,ψηφιακο πιανο,οπως και το krome,interface ουτε καν...τι plus εχει δηλαδη το moxf??
  7. Δεν φασκω κ αντιφασκω καθολου,εχω σταθερη αποψη,αρμονιακι..
  8. Ειδες ποιο εχει μπροστα στο pc του...αστο ;) καρφωθηκε γενικοτερα σε αυτο το interview..
  9. Ειμαστε σοβαροι??comparison chart του πιο εξυπνου προιοντος παραγωγης της kurzweil με το αρμονιακι της yamaha??Να υπενθυμισω οτι το pc3Le ειναι ενα pc3 απλα με λιγο λιγοτερη dsp power στα fx chains απο τον πατερα του το pc3/pc3k..Εχω παιξει και τ δυο,το kurzweil pc3le ειναι η πιο εξυπνη αγορα..με το εδω και 2 χρονια update (αν και βγηκε κι αλλο προσφατα)ξεκλειδωσε ολη η VAST engine...32 layers ηχο δημιουργεις με απιστευτα πολλους αλγοριθμους κ απαιχτα φιλτρα...απειροελαχιστο alising btw...να μιλησω για το πιανο/EP/Wurli/Leads/VA Sounds/pads...??
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου