Προς το περιεχόμενο

bamkaikato

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή bamkaikato

0

Φήμη

  1. χαιρεται.μια νεα προσπαθεια σε ενα προηγουμενο κομματι μου. κιθαρα με flanger (στο σολο εχει επιπλεον reverb και phaser) μπασο (reverb ) φωνη (ελαχιστο delay) πληκτρα (χαμηλοφωνα μονο για να γεμιζουν τον ηχο μεσα απο φιλτρο(auto-filter) τζουρας απευθειας σε μικροφωνο(flanger και reverb) τρομπετες απευθειας σε μικροφωνο (reverb) δευτερες φωνες (reverb) drums ετοιμα (mixcraft)
  2. στίχοι,μουσική και εκτέλεση απο εμένα (μπάσο,κιθάρα,φωνή). τα ντραμς να ναι καλά το pc.όλα έιναι φτιαγμένα απο σπιτικά υλικά :P (home studio).λάβετε σοβαρά υπ'όψιν ότι είμαι αυτοδίδακτος και οτι το κάνω μόνο για το πάθος μου , όταν βρω λίγο χρόνο.οι συμβουλές σας θα με βοηθήσουν αρκετά αν κρίνω απο το προηγούμενο κομμάτι που έκανα post. (greek rock)ki an girnas - giorgos markopoulos
  3. είναι όντως έκο το εφέ.γενικά με την φωνή έχω το μεγαλύτερο πρόβλημα.αλλά τι να κάνω? μόνος μου είμαι και χωρίς χρόνο.ότι μπορώ.πάντως ευχαριστώ.βοηθήσατε αρκετά.
  4. είσαι φοβερός... τα έπιασες όλα.Wink y.g στο επόμενο κομμάτι θα γράψω info.μια δοκιμη έκανα σήμερα ως πρώτη μέρα. και πάλι ευχαριστώ..
  5. Ο ΑΚΡΟΒΑΤΗΣ - γιώργος μαρκόπουλος
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου