Προς το περιεχόμενο

gosuten

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή gosuten

0

Φήμη

  1. μακριά από mexico. με 700ε πάρε μεταχειρισμένο αν είναι οκ υπάρχουν πολλά καλά όργανα στο νοιζ διαφορετικά δώσε κατιτίς παραπάνω για καινούργιο και πάρε όργανο για πάντα.σε όλες τις περιπτώσεις usa μόνο και αν είναι από millenium κ μετά, άλλαξε τους μαγνήτες αργότερα και θα με θυμηθείς ;)
  2. φίλε ελπίζω να σε πρόλαβα :-X και να μην έκανες καμιά τέτοια χαζομάρα να έσκαψες δλδ το διαμάντι(μόνος σου το λες γιατί ρωτάς) μπορείς να αγοράσεις εναν dimarjio model j ή έναν aguilar ή της παναγιάς τα μάτια για να πάρεις τα γκάζια σου.
  3. Γνώμη μου ότι ο ήχος που έχεις στο κεφάλι σου διαμορφώνεται με το καιρό. Ακούς δλδ πχ μία μέρα μια μπάντα με ένα ibanez και έναν ampeg και σκέφτεσαι "α τι ωραίος μέταλ ήχος" την επόμενη ένα jazz bass με έναν orange κοκ κ αντίστροφα. έτσι διαμορφώνεις και τον ήχο που έχεις μέσα σου και θέλεις να βγάλεις..στο θέμα της επιλογής τώρα αν δεν έχεις ακούσεις ακριβώς το set πότε δε θα σε σίγουρος...εκεί όμως είναι και η διαφορά στο ηχόχρωμα του κάθε μουσικού..ποιος μου λέει δλδ ότι αν ξεφύγω απ τα συνηθισμένα κ κουμπώσω ένα warwick σε έναν ebs δε θα μπορώ να παίζω funk.άσε που μ'ενα σετ μαγνήτες στήνεις τσαντίρι στις συχνότητες και πας στην απέναντι πλευρά απ τα προκαθορισμένα. Έπειτα αυτό δε θα το καταλάβω ποτέ..ο jaco έπαιζε με ampeg.από πότε οι ampeg είναι μεταλ μόνο και το jb μόνο για jazz k funk; markbass,orange,gk,fender 100% ευέλικτοι ενισχυτές.ναι κάποιοι σωστά χαρακτηρίζονται αλλά το μηχάνημα εσύ το χειρίζεσαι. oσο για τον ampeg. παίζω με τον b100r και ένα mim jb με μαγνήτες norstrand nj4 και sd anti II οι προηγούμενοι τους.;όσο εύκολα παίζω rock n roll τσίτα τα μεσαία τόσο εύκολα τα μπάσα μου είναι θεμέλια.και έχω και δικό μου ήχο ;)
  4. http://www.all-guitar-chords.com/ Τσέκαρε αυτό το σάιτ θα σε βοηθήσει, πάντως ο σαμπάχ δεν υπάρχει μέσα. :) Κοίτα και αυτό http://www.biblionet.gr/book/92023/%CE%A0%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B7%CF%82,_%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%AE%CF%84%CF%81%CE%B7%CF%82/%CE%98%CE%B7%CF%83%CE%B1%CF%85%CF%81%CF%8C%CF%82_%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD_%CE%BA%CE%BB%CE%B9%CE%BC%CE%AC%CE%BA%CF%89%CE%BD Αν ενδιαφέρεσαι το αγοράζεις από μένα σε κατάσταση βιβλιοπωλείου :)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου