Προς το περιεχόμενο

relative

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή relative

0

Φήμη

  1. Από ότι μπορώ να δω στο ebay store του rockem, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν (FREE SHIPPING TO UK ADDRESSES + FREE SHIPPING TO ALL EU COUNTRIES) http://www.ebay.co.uk/itm/Tokai-LS48-Premium-Love-Rock-Electric-Guitar-Gold-Top-/360391946757?pt=UK_Musical_Instruments_Guitars_CV&hash=item53e908b205#ht_2905wt_1139 το ίδιο, φαντάζομαι, θα ισχύει και για το κατάστημα τους. 279 pounds (316e) τελικό.
  2. Καλησπέρα και από μένα. Όπως λέει και ο τίτλος θα ήθελα την γνώμη σας για τις Tokai LS48 - made in china (ίσως και korea) . Τη φθηνή σειρά των tokai. Υπάρχει value for money? Πως μπορούν να συγκριθούν με τις epiphone? (Κάποιοι θεωρούν πως είναι καλύτερες, ακόμα και από τα ακριβά μοντέλα..) Αξίζει κάποιος να δώσει γύρω στα 330e για αυτή?Με ενδιαφέρει μια goldtop! Γνωρίζετε κάποιον άλλον dealer (europe/uk) εκτός από: (richtonemusic, rockemmusic)? Ευχαριστώ.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου