Προς το περιεχόμενο

kaps

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή kaps

0

Φήμη

  1. Το εχω ψαξει αρκετα το θεμα, διαβασα reviews και κατεληξα στο παραπανω μοντελο ως Value for Money. Στις αγγελιες, εννοειται οτι εχω κοιταξει αλλα δεν υπαρχει κατι αυτη τη στιγμη. ;) Εχει να προτεινει καποιος ενα αλλο σετ + πιατινια που να βγαινει 750-800 ευρω max???? Χωρος υπαρχει (μονοκατοικια ευτυχως) αρα απο τη στιγμη που δεν ειναι ωρες κοινης ησυχιας χε#@$%κα για τους γειτονες....... ;D Για e-drums οχι δεν ενδιαφερομαι ;)
  2. Καλησπερα σε ολους......... Μετά απο ΄μια 10ετια+ και μετα απο καποια μαθηματα που ειχα κανει τοτε, ηρθε επιτελους να ξεκινησω και παλι αυτο που αγαπουσα παντα!!! Απο τοτε που με θυμαμαι , οταν ακουγα μουσικη εδινα σημασια στα Τυμπανα..... Ξεκινησα λοιπον τα μαθηματα αλλα καποιοι προσωπικοι λογοι με αναγκασαν να σταματησω........ Ποτε δεν ειναι αργα ομως....... Διαβασα παρα πολυ σημαντικα θεματα τα οποια ειναι πολυ ενδιαφεροντα........ Νομιζω οτι απο εδω και περα θα τα λεμε συχνα!!! Ειμαι στην διαδικασια αγορας ενος νεου drumset..... και εχω καταληξει σε αυτο : http://en.euroguitar.com/acoustic-drum/tama/imperial-star/is52kh6c-set-batterie-5-futs/144138.html (Μηπως το ξερει κανεις αυτο το καταστημα? Ειναι αξιοπιστο??) Θα ηθελα και την δικη σας γνωμη...... Φυσικα το επιπεδο ειναι ξανα αρχαριος και θα ηθελα ενα σετ για αρχη το οποιο να μην χρειαστει να αλλαξω παρα πολυ συντομα.... Κοιταξα και σε Pearl αλλα το μπατζετ παει ψηλα......... Καθε αλλη προταση - συμβουλη δεκτη....... Ευχαριστω προκαταβολικα!!!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου