Προς το περιεχόμενο

bios

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    9
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή bios

0

Φήμη

  1. Θα παω και για οτι νεοτερο θα ενημερωσω
  2. Υπαρχει καποιο μαγαζι στην αθηνα που να ασχολειται ετσι ωστε να μπορω να δω διαφορες συνδεσεις αλλα και να παρω και αλλες πληροφοριες?Εσεις καλα τα λετε και σας ευχαριστω αλλα καπου μπερδευωμαι στο τι θα συνδεθει με τι.Το ειχα για ποιο απλο. :(
  3. Ναι ετσι λεω αρχικα.Εχεις να μου προτεινεις κατι καλυτερο σε αυτο? γιατι μη νομιζεις δεν εχω ασχολειθει καθολου με το θεμα των συνδεσεων.
  4. Η σκεψη μου ειναι να συνδεσω την καρτα με τον Boogie και για τον ηχο (εφε κλπ) να χρησιμοποιησω το rig που εχω με τα πεταλια.Απ'οτι διαβασα και σε παρομοιες σηζητησεις στο site το βασικο στην καρτα ηχου ειναι να εχει καλη προενισχυση ,χαμηλο latency και καλους drivers.Ειμαι σωστα μεχρι εδω?
  5. http://www.pcmajor.gr/index.php?page=shop.product_details&category_id=41&flypage=flypage_css.tpl&product_id=94&option=com_virtuemart&Itemid=90
  6. Σας ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια!Κατι σε m-audio θα προτεινατε?εχω ακουσει οτι ειναι καλες καρτες.
  7. Καλησπερα στην κοινοτητα.Εχω φαει το κεφαλι μου τοσες μερες για να βρω μια καλη καρτα ηχου κυριως για ηχογραφιση κιθαρας και τελικα δεν εχω καταληξει καπου.Τα χρηματα που διαθετω ειναι απο 150-180 ευρω.Θα ηθελα καποιες προτασεις ετσι ωστε να ξερω που περιπου να κινηθω.Σας ευχαριστω εκ των προτερων.
  8. Σας ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες!εχω βρει επισης και την M AUDIO FIREWIRE SOLO.Θα ηθελα την αποψη σας και γι'αυτη.
  9. Καλησπερα παιδια μολις γραφτηκα στο site και ομολογω οτι ειναι φοβερα οργανομενο.Εδω και καιρο ψαχνω μια καλη καρτα ηχου κυριως για ηχογραφιση κιθαρας και κατεληξα στην m-audio fast track pro που νομιζω οτι για τα λεφτα της ειναι μια καλη επιλογη.Θα ηθελα να ρωτησω εαν μπορω να συνδεσω απευθειας την κιθαρα στην καρτα η βγαζει μονο υποδοχη για μικροφωνο και απο εκει στον ενισχυτη μου κλπκλπ?και αν εχετε καποια αλλη να μου προτεινετε σε αυτα τα χρηματα.Σας ευχαριστω.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου