Προς το περιεχόμενο

haris13

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
  • Day job
    Sleep
  • Τόπος
    Athens

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή haris13

0

Φήμη

  1. Sorry για την αργοπορημένη επάνοδό μου. Αν και είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός (και οφείλω πρώτα απ' όλα να ασχολούμαι με την ασφάλεια των ανθρώπων), θα σου προτείνω κάτι εντελώς εξτρεμιστικό σαν διαγνωστικό (είναι από αυτά που λένε - don't try this at home - δεν το άκουσες από εμένα). Αν είσαι σίγουρος ότι η μπαλαντέζα σου είναι OK, και αν (και μόνο αν) έχεις τη γνώση και την όρεξη, αποσύνδεσε το καλώδιο της γείωσης της από το φις και ξαναδοκίμασε. Αν ο θόρυβος εξαφανιστεί, τότε έχεις πρόβλημα (μαλλον σοβαρό) με τη συχνότητα του δικτύου σου (ΔΕΗ). Αυτό είναι κάτι το οποίο μπορεί να προέκυψε για χιλιάδες λόγους (π.χ έναρξη λειτουργιας ενός καινούριου μετασχηματιστή σε γειτονική περιοχή κλπ) και για τους οποίους συνήθως δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Θα έχεις όμως μια σοβαρή ένδειξη για το τι μπορεί να πηγαίνει λάθος. (αυτός είναι και ο λόγος που συνήθως το θόρυβο στα setup τον εισάγουν τα εφε που έχουν να κανουν με παραμόρφωση χρόνου - συχνότητας (wha - delay κλπ)). Αυτά. Ευχαριστώ για την υπομονή σου και καλή επιτυχία. (πριν τη μετακόμισή σου σε άλλο σπίτι)
  2. Υποθέτω πως σαν παλιότερος στο forum, έριξες μια ματιά εδώ: http://www.noiz.gr/index.php?topic=5181.0 Γενικά σε ένα πολύπλοκο σύστημα όπως το δικό σου, ο εντοπισμός κάποιου προβλήματος είναι σαφώς επίπονος. Πάντως μην βιάζεσαι να αθωώσεις καλώδια και μπαλαντέζα. Ρίξτους μια ματιά ακόμα. Επίσης, ο ενισχυτής σου παίρνει από την ίδια πρίζα με τα υπόλοιπα; (Η ερώτηση είναι: Είναι όλα γειωμένα στην ίδια γραμμή;;).
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου