Προς το περιεχόμενο

finaman

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή finaman

0

Φήμη

  1. κοίτα, από τότε δεν μου ξαναέκαναν παρατήρηση, αλλά μπορεί και να έδειξαν κατανόηση. Εντάξη ρε συ το βράδυ που έχει απόλυτη ισυχία τα πάντα ακούγονται και πόσο μάλλον αερόφερτος ήχος από τα pads. Εμείς στοχεύουμε στο να περιορίσουμε τις δονήσεις μόνο. Αν παίζεις μόνο ώρες εκτός κοινής ησυχίας δε θα έχεις πρόβλημα εφόσον οι δονήσεις έχουν εξαληφθεί.
  2. Βασικά δε θέλω να δίνω δικαιώματα και μέχρι να τελειώσει την εξεταστική του ο από κάτω παίζω με σβηστές τις μηχανές. Εκτός πάντως από το χτυπογενή ήχο οι γείτονες μου είπαν ότι ακούν όλο το σετ. Έτσι σκέφτηκα ένα τρόπο να περιορίσουμε το θόρυβο από το bass drum, που είναι και ο κυριότερος, στη ρίζα του. Κόλλησα πάνω στο pad ένα κομμάτι από το υλικό που έχουν τα γάντια που βγάζουμε το ταψί από το φούρνο και μειώθηκε κατά πολύ ο θόρυβος στο δωμάτιο! (χαχαχαχαχα) ενώ η αίσθηση δεν περιορίστηκε πολύ, ενώ μπορείς να ανεβάσεις την ένταση του bass drum από το module ώστε να εξισορροπήσεις την απόλεια από την επαφή.
  3. Λοιπόν παιδιά, πήγα μέχρι τη Χωρομονωτική και μου είπαν ότι το ποιο κατάλληλο κατά τη γωήμη τους είναι πλάκες φελλού από κάτω (http://www.choromonotiki.gr/product.asp?prID=1717&ss=96). Έτσι πήρα 2 πλάκες φελλού 60Χ90 cm και πάχους 1cm και έγινε μία βάση 180Χ60 cm πάνω στο οποίο έβαλα το χαλάκι που είχα και πριν. Επειδή δεν έχω πολύ χώρο μέσα στο δωμάτιο, πάνω στη βάση πατάνε μόνο τα drums και το σκαμπό είναι στο εκτός στο πλακάκι. Λέτε να πρέπει να βάλλω και μία πλάκα ξύλου mdf από πάνω ή το ξύλο θα επιδινώση την κατάσταση? Γιατί η βάση δεν είναι και τόσο στιβαρή με συνέπεια τα χτυπήματα στο πετάλι τα αισθάνομαι λίγο διαφορετικά και δυσκολεύομαι να παίξω με άνεση, ας πούμε, double strokes γρήγορα. Βέβαια είναι και θέμα συνήθειας. Γενικά, θα δω πως θα πάει η δουλειά και αν οι γείτονες συνεχίσουν να είναι δυσαρεστημένοι, θα σκεφτώ τη λύση του φίλου alex44.
  4. Γεια σας! Μετά από πολλές οικονομίες πήρα το roland td9 kx2 για να παίζω και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο στο διαμέρισμά μου. Όμως μετά από 2 μήνες και ένω είχα πιστέψει ότι είχα λύσει όλα τα προβλήματα που είχα με το ακουστικό set, να σου που χτυπάει το κουδούνι ο από κάτω για παρατήρηση. Όντως, ο χτύπος από το πετάλι μεταδίδεται εύκολα και πόσο μάλλον που παιζώ αρκετά με διπέταλο! Αν βάλω ειδικά ηχομονωτικά υλικά για μείωση του χτυπογενούς ήχου όπως αυτά: http://www.choromonotiki.gr/show.ssub.asp?sc=67&cid=13&ss=96 από κάτω, θα δω καμιά αισθητή βελτίωση? Κάθε συμβουλή θα ήταν ευπρόσδεκτη γιατί πάει να πιάσει κατάθλιψη... ευχαριστώ
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου