Προς το περιεχόμενο

losvic

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    7
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Τόπος
    Serres Greece

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή losvic

0

Φήμη

  1. Πω ακομα δεν έχω κατασταλλάξει πλεόν βλέπω στο ebay και κατι roland fantom x8 ή και mox8....Ποιά η γνώμη σας για αυτά??
  2. Οχι ενταξει παω σε Μουσικο Λυκειο και κανω 3 χρονια πιανο στο σχολειο και στο σπιτι εχω ενα αρμονιο.....τωρα τα εχει παιξει το αρμονιο και επειδη ασχολουμαι πολυ με την συνθεση και με ενα συγκροτηματακι που καναμε και θελω να παρω ενα με 7 οκταβες... Σε ζαλισα λιγο... Τελως παντων αυτα εχουν δικα τους ηχεια ή πρεπει να παρω εγω???
  3. Να ρωτησω....αμα παρω το mox8(http://www.thomann.de/gr/yamaha_mox_8.htm) απο το thomann τι θα πληρωσω επιπλεον(μεταφορικα και δεν ξερω αμα χρειαζετε τιποτα τελωνειο)????
  4. Ωραια απο απλα waterfall λες : korg m50, mo8 ή mox8 εεεεε????
  5. Οκ για μεταχειρισμενο....ομως ειναι η πρωτη μου αγορα synthesizer και δεν ξερω δηλαδη και πολλα για αυτα....οποτε μπορει να παρω καποιο μεταχειρισμενο που να εχει καποιο προβλημα το οποιο μπορει να αντιλειφθω μετα απο καιρο Δεν ξερω θελω να παρω μεταχειρισμενο αλλα δισταζω Stavro μηπως ξερεις καποια ιστοσελιδα ή καποιον που να πουλαει σε τετοια τιμη κατι καλο..???
  6. Σας ευχαριστω παιδια Waterfall δηλαδη το ΜΟ8 ειναι παλιο???Αρα οχι τοσο ποιοτικο οσο ασ πουμε το m50??? Μανωλη τα λεφτα για Roland Fantom ειναι καμποσουτσικα....τωρα αυτο που λες για μεταχειρισμενο δεν το εχω σκεφτει...εσει εχει παρει μεταχειρισμενο???αν ναι απο που(ιστοσελιδα)???και γενικα μπορεις να εμπιστευτεις στο να παρεις μεταχειρισμενο synth-workstation???
  7. Καλησπερα παιδια εχω πολλα χρονια ενα αρμονιο και πλεον τα εχει παιξει... Σκεφτηκα λοιπον να αγορασω ενα synthesizer Διαθετω περιπου 1200 ευρώ...και επισης θελω ενα synth με 7 οκταβες Δεν ξερω βεβαια την διαφορα μεταξυ synth και workstation γιατι μες στις απιλογες μου εβαλα και το korg m50 73 που λεει οτι ειναι workstation Η λιστα ειναι : yamaha mo8 roland juno stage korg m50 73
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου