Προς το περιεχόμενο

dp

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    10
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή dp

0

Φήμη

  1. Σόρυ για την παρεξήγηση.Σε καμία περίπτωση δέν είπα ότι όσοι γράφουν εδώ είναι αποτυχημένοι ίσα ίσα θέλησα να πω & ευχαριστώ για τις πολύτιμες συμβουλές που έχω πάρει. Εχεις δίκιο ότι είναι άσχετα μεταξύ τους.Απλά προτιμώ να διαβάζω γνώμες ανθρώπων πού ξέρουν πολλά περρισότερα στην μουσική τεχνολογία + ότι όργανο & να πάρω αν δέν ξέρω να παίζω τι να το κάνω ? Το μόνο που ήθελα ήταν να το μοιραστώ μαζί σας. Για την κιθάρα είπα , άλλη ήθελα να πάρω άλλη πήρα.Επειδή δεν με βόλευαν τα vintage frets & για να μην πάει για πούλημα η κιθάρα αποφασίσαμε με τον τεχνικό την λύση του scalloped.
  2. φυσικά και είδα διαφορά & στο sustain του οργάνου.Οποιος έχει μαλακά πατήματα μπορεί να το φτιάξει άφοβα.
  3. ΟΧΙ ΟΧΙ ο ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ δέν πουλάει όργανα είναι ένας ΣΩΣΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ οργάνων
  4. Kαι εγώ επίσης τώρα που κατάλαβα τη μπελάς που είναι στο set-up!!!!!
  5. Θέλω να πώ ότι για άλλη κιθάρα πήγα & άλλη μου πούλησαν.Το scalloped δέν έγινε γιατί ήθελα να το παίζω ψαγμένος,αλλά για να αποφύγω την αίσθηση ότι σκάβω ξύλο :-\ Να πώ και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο NOIZ που μέσα απο εδώ βρίσκω πολύτιμες συμβουλές. Επίσης δέν γράφω συχνά διότι προτίμησα να επενδύσω στην τεχνική (με δάσκαλο) μόνο έτσι κάποιος γίνεται κιθαρίστας.Αλλιώς ότι και να αγοράσει ήχο δέν βγάζει. Συγνώμη αν σάς κούρασα αλλά αυτή ήταν η δικιά μου μικρή εξομολόγηση. ΟΟΥΥΦΦ τα είπα και ησύχασα !!!!!!!
  6. Θα σας τα εξηγήσω όλα με την σειρά. ;)
  7. Επειδή έχουν γραφτεί πολλά για την ποιότητα της ελληνικής αγοράς , θα ήθελα να πώ ότι δυστηχώς καλά κάνουν οι περισσότεροι και αγοράζουν από εξωτερικό. Είμαι όμως υποχρεωμένος να αναφέρω και τα θέτικα ορισμένων ανθρώπων πού κάνουν σωστά την δουλειά τους και με το παραπάνω. Δέν ξέρω αν επιτρέπεται απο τους κανονισμούς & χωίς να θέλω να κάνω διαφήμιση, Θα ήθελα να πώ ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ για την τέλεια δουλειά που έκανε στο light scalloped freatboard, για το τέλειο set-up και για τις συμβουλές πού μου έδωσε.
  8. Έπειτα από ένα χρόνο ενασχόλησης με το άθλημα κατάφερα να αγοράσω & εγώ την δικιά μου fender stratocaster classic series 60s.Η οποία έγινε ''κιθάρα'' με αρκετό κόπο.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου