Προς το περιεχόμενο

katerina90

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή katerina90

0

Φήμη

  1. Ευχαριστώ... Όμως αν κάποιος που έχει δοκιμάσει κάποια απο αυτές έχει γνωμη ας την αναφέρει. Γιατί το θέμα είναι να κάνω ένα δώρο και όχι να δώσω λεφτά... δε μου αρέσει αυτή η κίνηση.
  2. Καλησπέρα σε όλους! Δεν ξέρω αν γράφω στη σωστή ενότητα, αλλά το θέμα μου είναι το εξής. Τα γενέθλια του φίλου μου έρχονται τον Δεκέμβρη και λέω να τα συνδυάσω με τα Χριστούγεννα για να του πάρω ένα αρκετά καλό δώρο. Παίζει κιθάρα κάποια χρόνια, με μια έφεση στο metal και ήδη έχει 3 κιθάρες(Fender Squire, BC Rich Warlock, και μια ακουστική Fender) αλλά τον έχω παρατηρήσει να χαζεύει έναν συγκεκριμένο τύπο κιθάρας: LP-style. Μιας και έχω όμως χαμηλό budget (μέχρι 200 ευρώ), ψάχνοντας βρήκα κάποιες επιλογές και θα ηθελα τη γνώμη σας. http://www.thomann.de/gr/harley_benton_hb-l400cs_gitarre.htm http://www.musicstore.de/en_EN/GRD/Jack-and-Danny-LS100-CS-Cherry-Sunburst/art-GIT0015694-000 http://www.thomann.de/gr/harley_benton_hbl450cs.htm (Για την οποία θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει δυνατότητα να προσθέσει pickguard) http://www.thomann.de/gr/harley_benton_hbl500bk_egitarre.htm http://www.musicstore.de/de_DE/EUR/Jack-and-Danny-LS500-CS-Cherry-Sunburst/art-GIT0007397-001 ( Κάνω την υπέρβαση για αυτήν :P) Καταλάβατε το price range νομίζω... Εγώ δεν είμαι πολύ έμπειρη με τις κιθάρες γι'αυτό θέλω και τη δική σας γνώμη. Ευχαριστώ!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου