Προς το περιεχόμενο

black_disa

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή black_disa

0

Φήμη

  1. απλά για τα akg με προβληματίζει το semi-closed.αν και σε τωρινή βάση δεν ηχογραφώ κάτι σε μικρόφωνο για να πεις οτι μπορεί να έχω πρόβλημα,σκέφτομαι οτι ίσως σε λίγο καιρό θα χρειαστεί να γράψω κάποια αναλογικά πράματα σε μικρόφωνο οπότε μάλλον θα τα καλύτερα κλειστά ακουστικά.μπορεί να κάνω και λάθος.έχω πολύ μικρή γνώση πάνω σε αυτό.
  2. ποια η γνώμη σας για αυτά http://www.thomann.de/gr/akg_k121_studio.htm http://www.thomann.de/gr/shure_srh_440.htm και επίσης αν τα παραπάνω 30+ ευρό που κοστίζουν έχουν και σε ποιότητα να μου προσφέρουν παραπάνω απο ότι τα akg k514mkii.
  3. βασικά κοίτα το μπάτζετ μου είναι 70 ευρό.τα Akg που θα μου προτείνες σε τι τιμή κυμαίνονται?
  4. γειααα.τον τελευταίο καιρό έχω πάρει ένα midi keyboard και άρχισα να την ψάχνω και με ένα πρόγραμμα.το πρόβλημα είναι οτι έχω χάλια ηχεία.λεφτά για μόνιτορ προς το παρόν δεν παίζουν οπότε σκέφτομαι να αγωράσω άμεσα ακουστικά.έχει κανείς να μου προτείνει κάτι αξιόλογο και σχετικά οικονομικό?θενξ απο τώρα.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου