Προς το περιεχόμενο

Andrew25

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    7
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή Andrew25

0

Φήμη

  1. Θα την ελενξω και αυτην τοτε ευχαριστω πολυ φιλε δεν ηξερα οτι υπαρχουν τοσες επιλογες ειλικρινα.
  2. Βασικα εχεις δικιο και τωρα καταλαβα τι ενοεις γιατι δεν εχω ξαναασχοληθει με κεφαλι. Αλλα αυτο το προβλημα που εχει ο ενισχυτης δεν θα επιρεασει τον feder?
  3. Αυτο το κεφαλι ειναι μια καλη ιδεα θα το ψαξω γιατι μου αρεσουν οι feder αν και το θεμα ειναι οτι ειναι πολυ δυνατος για το σπιτι! Και επειδη δεν παιζω πια live,θα ειναι θυριο για το σπιτι συν οτι παιζει λιγο θεμα χωρου!! Σκεφτομουν να παω για τον blackstar ht5r αλλα δεν ξερω αν ειναι αρκετα δυνατος για να παιξεις με drums στο μελον για τιποτα χαλαρο.
  4. Ευχαριστω ειληκρινα για το ενδιαφερων και τον χρονο σας παιδια και για τις πληροφοριες. Πρεπει να κατσω να σκεφτω πολλα τελικα!αν και το καλυτερο που σκεφτομαι χωρις πολλες φασαριες ειναι να τον σκοτωσω σε μια εξεφτελιστικη τιμη. Τελευταια ερωτηση αν τον πουλαγα 150 ευρα ειναι καλα? και αν ναι, που θα ηταν καλυτερα να βαλω αγγελια.
  5. Στο οτι ο νακας ειναι τσουχτερος δεν χωραει αμφιβολια φιλε σοττο συμφωνω απολυτα! Στο service εγραφε τα εξης: "επισκευη ψυχρων κολλησεων στην main pcb.ελενχος καλης λειτουργειας.Σε περιπτωση που ξαναπαρουσιασει προβλημα, θα χρειαστει αλλαγη η πλακετα". Μετα απο λιγο καιρο μετα το service με τον που τον εβαζα στο insane κυριος και πηγαινα να ανεβασω λιγο φωνη εκανε κατι σκαμπανεβασματα ηχου πολυ εντονα με περιεργους ηχους.περιπου παντος αυτο που αναφερεις με τον δικο σου παθαινει οταν ειναι στο insane κυριος και παω να ανεβασω την φωνη, κατι παλια κοψιματα ηχου δεν τα κανει τωρα η αληθεια ειναι. Γενικα απογοητευτικα με την κατασταση λιγο γιατι τον ενισχυτη δεν τον εχω πολυ λιωσει το πιθανοτερον να τον πηρα με το προβλημα για αυτο δεν θελω να ξαναασχοληθω με τον νακα.
  6. Ευχαριστω καταρχην για το ενδιαφερων! Για την επισκευη ο νακας μου ζητησε 250 ναι και μου εκανε μια ψευτοεπισκευη 66 ευρο που δεν εκανε και τιποτα. Να τον χρεισιμοποιησω σαν καμπινα δεν ειναι κακη ιδεα αλλα το θεμα ειναι οτι θα ψινομουν να τον πουλησω να παρω καποιον με λιγοτερη ισχυ γιατι δεν παιζω καπου ποια οπως συνηθιζα παλιοτερα και για το σπιτι ειναι δυνατος! υπαρχει περιπτωση να μπορει τον επισκευαση καποιο αλλο καταστημα για να παρω και αλλη γνωμη? Για την πλακετα δεν ξερω τι εχει αλλα μου κανει κατι σβησιματα στον ηχο και κατι εντονους ηχους περιεργους ο νακας διεγνωσε προβλημα.
  7. Αν μπορει καποιος να βοηθησει εχω το εξεις προβλημα: Ο ενισχυτης μου εμφανισε προβλημα στην κεντρικη πλακετα η οποια θελει αλλαγη(κοστος 250 ευρα! δεν υπαρχει εγγυηση)εκανα ενα service αντι αυτου στον νακα και το προβλημα υπαρχει σε ενα βαθμο ακομα. Η ερωτηση μου ειναι: υπαρχει ελπιδα να τον πουλησω σε εξεφτελστικη τιμη καπου οπως ειναι η ειναι καλυτερα να τον επισκευασω και μετα να τον πουλησω και αν ξερει καποιος τον τροπο γιατι δεν εχω ξαναπουλησει τιποτα στο παρελθον! :P Ευχαριστω.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου