Προς το περιεχόμενο

eiasteach

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    6
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από eiasteach

  1. 8 χρόνια κρατάει η ίδια συζήτηση ;D 2005-2013 ???
  2. Φίλε Στόλλας !! Τρέχει προσφορά με 12 άτοκες δόσεις σε τιμές διαδικτύου! Μπες στο site του και κατέβασε το διαφημιστικό του φυλλάδιο σε pdf. Τυχερέ... Εμένα η γυναίκα μου γκρίνιαζε για 329 που ήθελα να δώσω για την Cv50.
  3. Φίλε μου δεν υπάρχουν σίγουρες απαντήσεις. Με τη μέθοδο της "δοκιμής και πλάνης" θα δώσεις λύση δηλ αλλάζεις μνήμη και ελέγχεις, αν δεν... συνεχίζεις με τροφοδοτικό κ.ο.κ Από την 20ετή πείρα μου θα στοιχημάτιζα πρόβλημα μνήμης!
  4. Η άποψη που εξέφρασα αφορούσε τα προσωπικά μου βιώματα. Τώρα η κάρτα ως επιλογή δεν είναι και η καλύτερη. Γι' αυτό και σου πρότεινα την Alpha Lexicon που έπεσε στα 62 ευρώ.(κανένα 40αρι μεταχειρισμένη) Με ένα ζευγάρι ακουστικά κάνεις δουλειά, αλλά δεν έχεις την αίσθηση που σου δίνει ο ενισχυτής. Αν τα οικονομικά είναι χάλια (όπως όλων μας..) τότε δες μήπως τη βρεις μεταχειρισμένη.Εγώ πριν 2 μήνες την έδωσα 20ευρώ!
  5. Φίλε μη το πάρεις! Αν πάλι επιμένεις δώσε λίγα ακόμη και πάρε μια κάρτα ήχου π.χ Lexicon alpha (62euros) Εγώ την είχα και μάλιστα 2 φορές!! Μία όταν ξεκίνησα με μια squier bullet (χάλια)που τα πούλησα και μια όταν απέκτησα μια πολύ καλύτερη κιθάρα. Όταν πήρα ενισχυτή κατάλαβα το λάθος. Αν υπολογίσεις κάρτα και αξιοπρεπή ηχεία γύρω στα 150euro, τότε αξίζει μάλλον να πάρεις ενισχυτή, έστω και κάποιο φθηνό και μια πεταλιέρα για να πειραματιστείς με ήχους.Προσωπικά εγώ πήρα ένα Fender mustung, τον βάζω στο PC και κάνω τη δουλειά μου ;D. Άσε που μπορείς να κάνεις download πολλά preset Στις αγγελίες του noiz υπάρχουν πολλές και καλές επιλογές. Καλή πρωτοχρονιά! ;)
  6. Το κατάστημα ΝΤΟ ΡΕ ΜΙ ανήκει πλέον στον Στόλλα. Οπότε ότι έχει ο Στόλλας που είναι στα σφαγεία (λίγο έξω από την πόλη) θα το βρεις και στην Αγ. Θεοδώρας (αν θυμάμαι καλά) που είναι κάθετος πεζόδρομος της Αγ. Σοφίας που εδώ και λίγες μέρες έγινε κι αυτή πεζόδρομος. Τώρα πώς γίνεται ο Ζάχος να δίνει καλύτερες τιμές σε προϊόντα που ο Στόλλας τα κάνει εισαγωγή δεν ξέρω! Πάντως εύχομαι να περάσεις καλά στο Σαλόνικα.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου