Προς το περιεχόμενο

Von

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή Von

0

Φήμη

  1. Αρχικά ευχαριστώ για την άμεση απάντηση και το καλοσώρισμα! Μία διευκρίνηση: Τις εισόδους/εξόδους/phantom/κτλ με τις προενισχύσεις μπορώ να τις έχω από ένα audio interface, άρα ουσιαστικά το ερώτημα είναι ως εξής: α) Βάζω ένα απλό audio interface για τα in/out/κτλ και χρησιμοποιώ τον ήχο της onboard του mac ή β) δεν θα έχω ικανοποιητικό ήχο από την onboard επομένως αντί για interface βάζω μία εξωτερική κάρτα? Συγνώμη αν δεν ήμουν σαφής στο πρώτο post, και πάλι ευχαριστώ!
  2. Καλησπέρα σε όλους, είμαι καινούριο μέλος και γράφτηκα με αφορμή την -επανα-δημιουργία HomeStudio μετά από αρκετά χρόνια αποχής. Θα πάρω έναν iMAC 28" και η απορία είναι η εξής: Με καλύπτει η onboard souncard όπως έχω ακούσει να λέγεται ή πρέπει να βάλω εξωτερική? Με άλλα λόγια, onboard card + audio interface ή εξωτερική κάρτα? Υπ'όψην το ότι δεν θέλω πολλές εισόδους/εξόδους, άρα μία sound card με MIDI,phantom και 2-3 καρφιά είναι οκ. Ευχαριστώ.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου