Προς το περιεχόμενο

kristo

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    10
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή kristo

0

Φήμη

  1. οκ γνωστα αυτα, απλα απο εκει που ειμαι ουτε τους ξερουν τους μαγνητες αυτους, το πιο κοντινο μαγαζι με τετοια ειναι στα 250 χλμ και δεν δυναμαι να δοκιμαζω, γι'αυτο ρωταω, και για χορδες κατεβαινω σαλονικη και παιρνω 2-3 πακετα τη φορα, για μετατροπες αστο, ολοκληρη εκστρατια 50-60 ευρω θελω πηγαινε-ελα
  2. ευχαριστω πολυ παιδια, ναστε καλα! τους 2 τους εχω παιξει, τον χ2Ν δεν ηξερα και τους μπλακαουτς!, εχω ενα πεταλι korg toneworks, ενισχητη εναν 15αρι σκουαιερ κλαιν μαιν. εμενα με ενδιαφερει ναχω βαρβατο μαγνητη γιατι σταμπαρα μια κιθαρα που εχει χ2Ν και δε θελω να μπω σε αλλα εξοδα. ευχαριστω και παλι!
  3. για τον ντιμαρτζιο χ2Ν??? καποιος που τον φορεσε?
  4. ευχαριστω πολυ παιδια, ναστε καλα! καποιες γνωσεις υπαρχουν αλλα δυσκολες εποχες για πειραματα, η καθε λεπτομερια ειναι πολυτιμη!
  5. Τι γινεται ρε παιδια, κανας μαστορας να μας απαντησει παρακαλω! καποιος στα σιγουρα γιατι δε με παιρνει για πειραματα.
  6. Γεια χαρα και παλι, στο ψητο! θελω να βγαλω γκαζατο μπασατο και βαρβατο ηχο, death metal, κουρδισμα drop C. εχω παιξει με ΕΜG 81, dimarzio superdistortion και μαρεσαν και οι δυο. σε σχεση με αυτους τους δυο σε τι φαση βρισκεται ο dimarzio x2N? Yπαρχει κατι καλυτερο για τετοιον ηχο που θελω? κατι ακουσα για saymoyr duncan bloodline αλλα δεν τον εχω βρει καπου, υπαρχει?? αν ναι τι λεει?? παρακαλω τους εμπειροτερους, τα φωτα σας!
  7. το ιντονεισιον αδερφε (φανταζομαι εννοεις αν βγαινουν σωστα οι αρμονικες) ηταν ενταξει αφου η κιθαρα σεταριστηκε για αυτο το κουρδισμα, (δεν ηταν και σουπερ κρυσταλο βεβαια αλλα καλο) το νατ δεν το πειραξα δεν μου φανηκε να χρειαζεται, οσο για την κλιμακα ειναι 25,5 (τζακσον κελλυ ΚΕ3 Ιαπωνια). δηλαδη αυτες οι χορδες ειναι οι ιδανικες? γιατι εχω ακουσει πολλα επι του θεματος. α! αλλη ερωτηση - αν η κλιμακα ηταν 24.3/8 θα υπηρχε θεμα ιντονεισιον?
  8. απο βορεια Ελλαδα ναι, οχι απο Σαλονικη! θενκς φιλε, αλλα τι λετε για το νουμερο των χορδων? ειναι καλη επιλογη?
  9. καλα πιθανο αυτο, για τα αλλα ερωτηματα ομως? τι λετε? βοηθεια!
  10. Γεια χαρα, εχω μια φοβερη απορια! λοιπον εχω κιθαρα με φλουντ ροουζ και κουρδισμα ντροπ ντο, δλδη απο πανω προς τα κατω, ντο- σολ- ντο- φα- λα- ρε, παλια φορουσα 11αρες ερνιμπολ ( 11, 15, 22ρ, 30, 42, 54). καλες αλλα ηταν αρκετα ελαστικες, και επειδη παιζω ντεθ μεταλ και θελω ταχυτητα με ειπε ενα τεχνικος να βαλω 10αρες υβριδικες, τις ghs boomers GBZW (10, 13, 17, 36, 52, 60). σε καποια φαση αρπαξε λιγο η ταστιερα αλλα την εφερα, ο ηχος τρομερος και αρκετα σκληρες για να παιζω γρηγορα, τωρα παλι σα να ξανααρπαζει και οταν παιζω χωρις να ειναι στο ρευμα ακουγεται μουντος ο ηχος. ξερει κανεις να μου πει τι τρεχει? οι χορδες αυτες ειναι καλη επιλογη για αυτο το κουρδισμα? υπαρχει κατι καλυτερο χωρις να αλλαξω κουρδισμα? υ.γ. η κιθαρα ειχε σεταριστει για αυτο το κουρδισμα και οι αρμονικες βγαιναν παντου κανονικα.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου