Προς το περιεχόμενο

medelliap

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    9
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από medelliap

  1. Το δεύτερο επίσημο video clip των Infidelity 'In The City', από τον ομώνυμο δίσκο του συγκροτήματος. Το video δημιούργησε ο Χάρης Πάλλας.
  2. Δείτε το πρώτο επίσημο video clip των Infidelity 'Modern Life 124'. Το τραγούδι βρίσκεται στο 2ο album του συγκροτήματος 'In The City'. Το video δημιούργησε ο Κώστας Πέππας.
  3. Οκ, καταλαβα! Ειναι αυτό που παιρνει και το Rat. Ευχαριστω παιδια ειστε πολυ κατατοπιστικοι :) :D
  4. Έχει είσοδο όπως τα Boss (μάλλον :)), οπότε δεν θα έχω πρόβλημα! Η μπανάνα τί ακριβώς είναι? Δεν το έχω συναντήσει ποτέ. Σ'ευχαριστώ πολύ!
  5. Για το mm4 έχω πάρει τον αντάπτορα, για το crybaby τί ακριβώς εννοείς?? Το έχω πάρει το '97 και το δουλεύω χωρίς πρόβλημα με έναν συνηθισμένο μετασχηματιστή του εμπορίου. Ευχαριστώ!
  6. Γειά σας, Πριν από λίγες μέρες αγόρασα one spot και θα ήθελα να μου πείτε αν θα έχω πρόβλημα να συνδέσω κάποιο από τα παρακάτω πετάλια: Dunlop: Cry baby GCB-95 Ibanez: TS-9 Line6: MM4 Boss: DD3(Delay), DD20(Delay),RC20(Loop station), LS1,Tuner TU-12H Akai: Headrush E1 Ευχαριστώ :)
  7. Συγνώμη αγαπητέ taq, δεν το πρόσεξα καλά! Ήταν και η ώρα δύσκολη.. Σαν να έχετε δίκιο πάντως για τη μη διακοπή κυκλοφορίας, ίσως να βαριόταν να το παραγγείλει ο τύπος, τί να πω..Απλά μου φάνηκε λογικό κι εμένα γιατί έψαξα αρκετά και δεν το έβρισκα, ούτε στο Musik Produktiv το είχε.. Σας ευχαριστώ όλους!
  8. Συγνώμη για τα greeklish δεν το ήξερα..πρώτη φορά έκανα post :) Το βρήκα ευτυχώς στο Νάκα σε κάποιο από τα μαγαζιά του, αφού τον έβαλα κ τα έψαξε όλα! Για το ότι έχει σταματήσει να βγαίνει μου το είπαν από του Ζόζεφ στη Θεσσαλονίκη, δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει...Τί να πώ.. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, ααα και είμαι φίλη όχι φίλος αγαπητέ tag :) Τα λέμε!
  9. Mhpws 3erei kaneis kapoio magazi pou mporw na brw ayto to petali se stock? Exei stamathsei na to bgazei h etaireia kai brisketai pleon mono sta magazia pou exei 3emeinei..An 3erei kapoios kati please help! Thanks :)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου