Προς το περιεχόμενο

leontheprof

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή leontheprof

0

Φήμη

  1. Χαχα...χαιρομαι που σου αρεσε, και το mousepad ειναι ΙΚΕΑ..κατω απο το σκαμπω ειναι κανονικα η βαση του τομ, μαζι με μια κουβερτα. Απο την ερωτηση σου καταλαβα οτι ειναι πολυ λαθος η θεση του τομ και το χαμηλωσα αρκετα μιας και σαν τομ θελω να το χρησιμοποιω. Εχω και μια βαση για πιατινι και ειμαι στην αναζητηση να βρω ενα μικρο για να ειναι λιγο πιο σωστο το σετ. Και το ταμπουρο και το τομ φορανε mesh heads. Αν εχεις καμια αλλη ιδεα η συμβουλη καλοδεχουμενη! Σιγα σιγα θα αρχισω να αγοραζω και triggers, το module υπαρχει ηδη.
  2. Το ψιλοεφτιαξα το practise σετακι μου! Η θηκη για τις μπακετες ειναι η καλτσα μου 8) 8) ;D ;D Εχει πεσει λιγη πατεντα αλλα το αποτελεσμα μετραει :)
  3. Ναι υπαρχει η δυνατοτητα να παιζω, σε λογικες ωρες φυσικα. Οι βασεις που εχε βαλει το παιδι στο ταμπουρο για να βαλει το crash και τλκ ειναι φιξ για καθε μαρκα? Δλδ αν παρω πχ Millenium Ταμπουρο πρεπει να βρω και βασεις που μπαινουν μονο σε αυτο το ταμπουρο η κανουν ολες για ολα? Σε ευχαριστω για την απαντηση Haris.
  4. Καλησπερα στο forum, 2 εισαγωγικα λογια: Ειχα ενα σεταtι e-drums millenium στο οποιο εμαθα καποια εισαγωγικα πραγματακια..τεσπα τωρα το πουλησα και επειδη θελω να δοκιμασω και ακουστικη drums σκεφτομαι να φτιαξω κατι σαν κι αυτο. Compact Drum Kit Improv @ 120 bpm - Darndez Δεν εχω το χωρο να χωρεσω ολοκληρο σετ στο σπιτι οποτε αυτο μου αρεσει σαν λυση μαζι με λαστιχα που μειωνουν τον ηχο. Πιστευω ενα hihat, ενα snare και ενα μικρο crash θα μου φτασουν για αρχη μιας και στην ηλεκτρονικη μονο αυτα χρησιμοποιουσα. Τωρα παλευω με ενα practise pad ενα πενταλι που εχω, απλα θελω να ακουω και τον κανονικο ηχο και αισθηση οταν μπορω. Βρηκα αυτο στο thomman. http://www.thomann.de/gr/millenium_sd_17_snare_drum_starter_kit.htm Μπορω να προσθεσω μετα mini cymbals και cowbell η οπως αλλιως λεγονται? Κανουν ολες οι βασεις για ολα τα snare η τσαμπα θα το παρω?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου