Προς το περιεχόμενο

vrezitus

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή vrezitus

0

Φήμη

  1. To Juno D το είχα αγοράσει προτού βγει το Di και εκτός αυτού, είχα να διαθέσω τα μισά σχεδόν χρήματα που άξιζε τότε το Juno G (αλλιώς θα το έπαιρνα γιατί το είχα δοκιμάσει και μου άρεσε). To Juno D δεν μου αφήνει καλή αίσθηση στα πλήκτρα και επίσης έχει περιορισμένες δυνατότητες και λίγους ήχους στο synth section. Είναι περισσότερο για αρχάριους πιστεύω.
  2. Γεια σας! Βασικά θέλω να αγοράσω ένα νέο synth, γιατί δεν έμεινα ευχαριστημένος με το Roland Juno D (αν μπορείς να το πεις synth), και χρειάζομαι βοήθεια ως πρoς την επιλογή. Αρχικά, αξίζει να πουλήσω το Juno D, και αν ναι, θα ήταν προτιμότερο να αγοράσω κάποιο μεταχειρισμένο που αξίζει ή καλύτερα ένα νέο με αυτά τα λεφτά (500-800Ε)? Θα ήθελα το synth να είχε και δυνατότητα sampling, γιατί εκτός από τους synth ήχους, με ενδιαφέρουν πολύ και οι ήχοι ακουστικών οργάνων (κυρίως πιάνο). Ξέρω πως με αυτά τα λεφτά δεν μπορώ να αγοράσω κάποιο σοβαρό όργανο, αλλά ειλικρινά το Roland μου φαίνεται για πολύ αρχάριους... :) Η τελικά να καταλήξω σε worksation που τα έχει σχεδόν όλα (πχ Korg M50)?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου