Προς το περιεχόμενο

wheelsdeal

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από wheelsdeal

  1. Η Tonepros μας εγραψε κανονικα αλλα βρηκα καποιες πληροφοριες.Εστειλα μηνυμα στον τυπο απο το ESPguitars ο οποιος οντως εβαλε σετακι στην Gibson Explorer του χωρις μετατροπη (δεν θυμοτανε ποιο) οποτε ξερουμε σιγουρα οτι καποιο σετ κανει.Το σιγουρο ειναι οτι οι Made In USA κιθαρες χρησιμοποιουν Αγγλικο συστημα μετρησης και οχι μετρικο.Η Tonepros βγαζει 2 Tailpiece το Τ1Ζ κ Τ1ΖS οπου ο πρωτο ειναι το μετρικο και το δευτερο για USA κιθαρες οποτε 99% το Τ1ΖS κανει.Επισης βγαζει 4 γεφυρες τις ΤP6,T3BP,T3BT & ABR-1.Η τριτη απο αυτες χρησιμοποιει μετρικο οποτε δεν κανει και η τεταρτη ειναι τυπου vintage οπου θεωρω οτι ουτε αυτη κανει με μια επιφυλαξη ομως.Οποτε μενουν οι 2 πρωτες.Επειδη δεν εχω την κιθαρα ακομα στα χερια μου το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να μετρησεις τα stock και να συγκρινεις με τα παρακατω (ειναι σε inches αλλα μπορεις να κανεις την μετατροπη σε cm). ΥΓ:Κανε αποθηκευση την εικονα για να την δεις μεγαλυτερη γιατι εδω δεν φαινονται οι μετρησεις.
  2. Εστειλα mail στο επισημο site της TonePros οποτε περιμενουμε απαντηση.
  3. Επειδη και εγω σε κανα μηνα υπολογιζω να εχω την explorer76 σε μαυρο με ενδιαφερει θα το ψαξω και θα σου πω.Παντως νομιζω οτι ειδα σε ξενο φορουμ να περασε ΤοnePros μαυρα χωρις καποια μετατροπη.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου