Προς το περιεχόμενο

jimm@koss

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    6
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από jimm@koss

  1. Τελικα οντως εφταιγε το μεγεθος... Μου εδωσε η μανα μου ενα set με allen που ξεθαψε απο καπου και βρηκα το σωστο.. 8) Την εφερα αλλα ενταξει, η κιθαρα εξακολουθει να ειναι σε μαυρα χαλια. Ακουστικα παντα γιατι οπτικα μ'αρεσει αρκετα. Ειδικα το pickguard απο ασπρο εχει γινει vintage κρεμ. Σκοπος μου ειναι να την παλεψω DIY. Μαγνητες, ηλεκτρικα, κλειδια ειναι τα αμεσα για να μπορει να παιξει. Θα ανοιξω νεο thread για αυτα οταν ξεκινησω... Και παλι ευχαριστω... ;)
  2. Χμμ.. Σαν να μου φαινεται λογικο, οταν δοκιμαζα allen θυμαμαι οτι το ενα παραπλησιο ηταν αερας και το αμεσως επομενο δεν χωραγε να μπει. Θα ψαξω να βρω κανενα καλο set με allen και θα επανελθω. Ευχαριστω για τις απαντησεις.. :)
  3. Δυστυχως δεν μπορω να καταλαβω. Εχω μια υποψια βεβαια οτι ειναι αυτο που ειπε ο neurotic οτι πρεπει να χωσω λιγο πιο μεσα το allen. Αν δεν εχω καταστρεψει τις βολτες...
  4. Οτι πατωνει πατωνει αλλα και παλι πως θα ξερω οτι πατωνει στην βεργα και οχι σε ξυλο?
  5. Η κακοποιηση εχει γινει απο μενα.. 8) Δεν εχω χαλασει κατι, εχω προσπαθησει διαφορα allen γι' αυτο και εσκαψα λιγο για να χωρεσει. Υπαρχει περιπτωση δλδ να λειπει η βεργα? Πιο πολυ υποψιαζομαι να μην ειχε ποτε και να εχει μονο κολλημενη την ροδελα για το φαινεσθαι.. Πως μπορω να το τσεκαρω?
  6. Χαιρετω ολη την μουσικοφιλη παρεα, θα συστηθω και δεοντως σε αλλο μου post προς το παρον θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με μια ηλ. κιθαρα. Ειναι του κιλου λεγεται BENSON STC-34 και ειναι τυπου strat. Το θεμα της ειναι οτι εχει παρει λιγο προς τα μπρος και ειπα να προσπαθησω να την φερω μονος μου αλλα βλεποντας την βεργα αντικρυσα κατι περιεργο που δεν εχω ξαναδει. Αντι για το κλασικο εξαγωνο σχημα που εχουν οι περισσοτερες βεργες για να μπει το allen σε αυτην ειναι στρογγυλο.. ??? Δεν γινεται να γυρισει η βεργα με κανενα εργαλειο που διαθετω. Δεν εχω σκοπο να την παω σε μαστορα μιας και η κιθαρα κοστιζει λιγοτερα απο οτι θα μου παρει ο μαστορας, αν φτιαχνεται παντα.. Επισυναπτω και μια φωτο μπας και βοηθησει.. Σορι για το off topic μπερδευτηκα αν μπορει να μετακινηθει... 8)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου