Προς το περιεχόμενο

Christo Xk

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    3
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή Christo Xk

0

Φήμη

  1. Ευχαριστω για το tip tokkis,δεν το ηξερα αυτο.Ουτε κανενα σουπερ analog mixer εχω,για την ακριβεια δεν εχω καθολου mixer εξωτερικο κ΄απλα προσπαθω ναξεδιαλυνω τις δυνατοτητες της καρτας.Πιστευω απλα οτι σαν μια καλη καρτουλα που ειναι,καλο θα ηταν να μπορω να κανω μια αυξημενη χρηση των εφε της κ γενικοτερα των dynamic processor της που λογικα δεν θα 'ναι κ΄ της σειρας.Αυτο.Κατα τ' αλλα μονο μεσω DAW οτι κανω,κ' επειδη πελαγωσα λιγο με τις δρομολογησεις γενικοτερα,ειπα να σας ρωτησω μιας κ΄ καινουργιος στο 'CLUB' !!
  2. Καλησπερα κ΄ καλη εβδομαδα σε ολους ! Και συγχαρητηρια επισης,για την εξαιρετικη δουλεια που γινεται από πολλους εχοντες γνωση,κ΄ καλη διαθεση -κυριως- να την μοιραστουν για να βοηθησουν! Ευγε!! Θα ηθελα τα ΄΄φωτα΄΄σας για κανα 2αποριες μου ρε παιδια,(εάν κ΄ οσο αυτό είναι εφικτο παντα)που πολλοι ισως θεωρησουν αρκετα απλες,αλλα που αν δεν τις ακουσεις από καποιον που γνωριζει de facto τι και πως,δεν μπορεις να ησυχασεις,να κατανοησεις κ΄ να προχωρησεις στα επομενα βηματα της μουσικης δημιουργιας. Οι αποριες μου λοιπον είναι οι εξης :: Εχω μια Motu Ultralite mk3(καρτα ηχου) κ΄ δεν μπορω να καταλαβω, 1ον:Στον DSP μεικτη της καρτας,μπορω να μιξαρω τα audio καναλια κ΄σηματα του sequencer,κατά τον ιδιο τροπο όπως κ΄ στον μεικτη του sequencer,η΄ αυτος(ο μεικτης της καρτας δλδ)χρησιμευει μονο για την μειξη εξωτερικων αναλογικων η΄ και ψηφιακων οργανων κ΄ μηχανηματων γενικοτερα,που είναι συνδεδεμενα κατευθειαν πανω στην καρτα;?;(όπως synth,κιθαρες,effect processors κ΄ οτιδηποτε άλλο) Πραγμα που απ’ οσο εχω καταλαβει το θεωρω κ΄ το πιο πιθανο.. Χρειαζεται εξωτερικη πολυκαναλη κονσολα(μεικτης)για να το κανω αυτό;?; Και αν συμβαινει αυτό,οι δυναμικοι επεξεργαστες που διαθετει η καρτα,το EQ της,το Reverb της κ΄ όλα τα σχετικα,μπορω να τα εκμεταλευτω(σε συσχετισμο-παντα με το sequencer)ΜΟΝΟ για το Main 1-2 της καρτας;?;(το οποιο κ΄ αντιστοιχει στο Master Out δλδ του sequencer) κ΄ όχι για τα υπολοιπα audio tracks του sequencer;?; Τα audio tracks δλδ του sequencer όπως κ΄ τα VST οργανα,δεν μπορω να τα αντιστοιχησω-αναθεσω στα αναλογικα καναλια της καρτας για να εκμεταλευτω κ΄ αυτους τους επεξεργαστες,περαν αυτων που εχει το sequencer;?; Χωρις εξωτερικη κονσολα ΜΟΝΟ για το Main Out 1-2 μπορω να εκμεταλευτω την καρτα κ τους DSP επεξεργαστες της;?; Και 2ον:(που είναι σχεδον αλληλενδετο με τα προηγουμενα) Τα Bus του mixer της καρτας ηχου,μπορω να τα εκμεταλευτω κ΄ αυτά κατά συνεπεια μονο για το Main 1-2 της καρτας(που είναι όπως ξαναειπα κ΄ το Master Out του sequencer) κ΄ για εξωτερικα αναλογικα κ΄ ψηφιακα οργανα που είναι συνδεδεμενα κατευθειαν στην καρτα,κ΄ όχι για τα audio tracks κ΄ VST οργανα του sequencer;?; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ-προκαταβολικα για οπιαδηποτε βοηθεια επι του θεματος που με ταλανιζει!!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου