Προς το περιεχόμενο

petros16

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή petros16

0

Φήμη

  1. οχι ρε παιδια! αντιγραμμενο ειναι! στa windows xp επαιζε μια χαρα! δηλαδη δε μου εβγαζε αυτην την 2η ειδοποιηση(αφου εχω απενεργοποιησει το antivirus) αυτο που λες τι ακριβως ειναι?
  2. Καταρχην καλησπερα! αντιμετοπιζω ενα προβλημα με τον καινουργιο μου ηλεκτρονικο υπολογιστη εναν dell(laptop i7 sta 2,20 8GB ram windows 7). στον οποιο πηγα να περασω το finalle 2011. ειχα ξαναπροσπαθησει ακριβως το ιδιο στο dekstop μου(windows xp). και στις 2 περιπτωσεις εκανα σset up το προγραμμα μια χαρα. το προγραμμα παιζει, απλα ΄''ληγει'' σε 30 ημερες. φυσικα εχει ενα patch το οποιο οταν πας να το ανοιξεις, το antivirus το βγαζει ως trojan. το προβλημα απλο, κλεινεις τον antivirus κ ολα μια χαρα! αυτο εκανα στον dekstop(windows xp) και δουλεψε! στο laptop(windows 7) ομως δεν ειχα την ιδια τυχη. αρχικα ηταν ανοικτο το antivirus, και μου εβγαζε μηνυμα, το οποιο οπως προειπα δε με αφηνε να τρεξω το αρχειο. μετα το εκλεισα, και οταν πηγα να ξαναανοιξω το αρχειο, μου βγαζει μηνυμα ''Τα windows δεν ειναι δυνατο να αποκτησουν προσβαση στη συγκεκριμενη συσκευη,διαδρομη η αρχειο. Ισως να μην εχετε τα καταλληλα δικαιωματα προσβασης στο στοιχειο.'' μηπως μπορει κανεις να με βοηθησει? Ευχαριστω!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου