Προς το περιεχόμενο

Mz412

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    10
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Mz412

0

Φήμη

  1. Επομένως να πάω για την Line 6 Pro UX2; Την Ε-ΜU 0404 δε τη βρίσκω και νομίζω δε βγαίνουν καινούρια κομμάτια για παραγωγή.
  2. Το διάβασα σε πολλά ποστ που λένε το ίδιο. Οπότε ποια προτείνετε;
  3. Την είχα πάρει για διαδικτυακό ραδιόφωνο αλλά και πάλι @@. Σου λέω βασανίζομαι με αυτό το μηδενικό...
  4. Αυτή εδώ: http://shopping.yahoo.com/4245123-creative-usb-sound-blaster-live-24-bit-external-sound-card/ Παιδεύομαι τόσο καιρό να πάρει... Midi έχει το πιάνο, αλλά δοκίμασα με καλώδιο καρφί-καρφί γιατί δεν έχω midi καλώδιο. Όταν βάζω τη μία άκρη στο line out του πιάνο ή στα ακουστικά και την άλλη άκρη στο line in της κάρτας δε καταφέρνω τίποτα. Από προγράμματα έχω το Cubase 5, finale 2011 και το FL 7.
  5. Η διαφορά της εξωτερικής με την PCI όσον αφορά την ποιότητα ποια είναι; Δε ξέρω τη διαφορά τους αλλά μάλλον θα επέλεγα εξωτερική κάρτα ήχου. Η ηχογράφηση αφορά τα εξής όργανα: μπάσο, ηλεκτρική κιθάρα και ηλεκτρικό πιάνο ( το οποίο ελπίζω να δουλεύει ως midi για προγράμματα όπως το FL). Δε σκοπεύω να ηχογραφήσω ταυτόχρονα τα όργανα, αλλά ξεχωριστά με τυχαία σειρά. Το κόστος κυμαίνεται από 100-250 ευρώ. Διαβάζοντας τα post σε διάφορα νήματα προκύπτει άλλο πρόβλημα. Υπάρχει δυνατότητα επεξεργασίας του ήχου; Αν δηλαδή θέλω να γράψω πιάνο θα ήθελα να είναι καθαρός, αν θελήσω να γράψω κιθάρα δε θα με χαλούσε καθόλου αν ήταν παλαιομοδίτικος και "βρώμικος". Το πρόβλημα που έχω ως τώρα είναι το εξής. Έχω ένα ηλεκτρικό πιάνο (Κawai CN 290) μια εξωτερική κάρτα ήχου (creative sound blaster) και δε μπορώ να τα συνδέσω σωστά για να ηχογραφήσω. Ή η κάρτα θα φταίει ή η συνδεσμολογία.
  6. Καταρχάς διάβασα πολλές απόψεις και πολλά νήματα γύρω από τις κάρτες ήχου κι επειδή είμαι αρχάριος θέλω τη γνώμη σας. Θέλω να ηχογραφήσω πολλά όργανα χωριστά (ταυτόχρονα δε νομίζω να χρειαστεί ποτέ) μεταξύ των οποίων ηλ. κιθάρα, μπάσο και πιάνο. Είμαι ανάμεσα στις εξής κάρτες ήχου: E-MU 0404 usb Line 6 pro UX2 NATIVE INSTRUMENTS Traktor Audio 6 USB Ποια από τις παραπάνω είναι καλύτερη για τα όργανα που ανέφερα; Η τιμή δε με ενδιαφέρει πολύ, για απόκλιση 40-50 ευρώ δε με πειράζει και τόσο. Επίσης με το cubase και το finale είναι συμβατές και οι 3; Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλώς σας βρήκα (1ο post)!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου