Προς το περιεχόμενο

LiveToPlayLive

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    8
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή LiveToPlayLive

0

Φήμη

  1. Το εχει δοκιμασει κανεις πιο ''εμπειρος'' το μεταλ μαφ(το μεγαλο) η της digitech το tl-2? Οσο για την χρηση του,προς το παρον για σπιτι.
  2. 1ον ευχαριστω για τις απαντησεις σας. 2ον επειδη ειμουν λιγο γενικος,δινω το πολυ 150(και μεχρι 100 αοκμα καλυτερα). Εχω τον fender frontman 65r ο οποιος ''δουλευει'' εξαιρετικα με πεταλακια. Οσο για τις πεταλιερες,προτιμω τα πεταλακια, για πολλους λογους ;). Απο αυτα που προτεινατε πιο πολυ τεινω στο metal muff...
  3. Καταρχην καλημερα. Ψαχνω για ενα πεταλακι η ακομα και πεταλιερα για μεταλ ηχο.Εχω ενα fender ενισχυτη ο οποιος εχει αξιολογα καθαρα,τα γκαζια του ομως δεν ειναι οτι καλυτερο. Κοιταω πιο πολυ για ηχο μεταλλικα,παντερα κλπ . Ευχαριστω εκ τον προτερων.
  4. Βασικα,θα την παλεψω με το amplitube κλπ. Εχετε να προτεινετε καμια κονσολα?(Οχι πολυ μεγαλη αλλα ουτε και πολυ μικρη σαν την 502).
  5. ενισχυτη εχω δεν χρειαζομαι..και κοιταω να την βγαλω οσο γινεται οικονομικα..εχεις τιποτα να προτεινεις κανενα multi-fx με καλα γκαζια??
  6. Εμεινε ομως αναπαντητο το pod 2 :)
  7. Κατι προχειρα,τιποτα σπουδαιο. Θα παρω κατι ακουστικα για αρχη και αργοτερα μονιτορ(περι αυτο το θεμα εχω ψαξει και ξερω τι θελω :))
  8. Καταρχην καλησπερα.Σκεφτομαι να ξεκινησω ενα home studio,(οχι τιποτα σπουδαιο,γιατι και τα εξοδα ειναι περιορισμενα) και θα ηθελα τα φωτα σας. Εχω την lexicon alpha studio και μια κονσολα behringer xenyx 502. Εχω δει πολλα απο τα vst plugins αλλα δεν πολυεβγαλα ακρι και ο ηχος τους δεν ηταν ικανοποιητικος. Σκεφτομαι καταρχην για αυτο εδω: http://www.thomann.de/gr/line6_pod_2_2006.htm . Το εχει κανεις?Ειναι καλο για μεταλ ηχογραφησεις?Οπως ειδα στο site της line6 εχει μπολικους ετοιμους ηχους. Οσο για την καρτα ηχου,θα χρειαστει να αλλαξω,η να μεινω στην ιδια? Πιστευετε οτι ενα DI θα ηταν χρησιμο? Αν και εχω αμετρητες ερωτησεις,αλλα ξερω οτι σας κουρασα ηδη,ας μεινουμε σε αυτα :). Ευχαριστω προκαταβολικα.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου