Προς το περιεχόμενο

Rush1979

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    11
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Πλήκτρα
  • Gear List
    Yamaha modx
    Yamaha an1x
    Kurzweil PC 2x
    Behringer model d
    Omnisphere 2

  • My Band(s)
    Verbal Delirium
  • Day job
    Public Sector
  • Τόπος
    Athens

Συμμετοχή Rush1979

0

Φήμη

  1. Από μία γρήγορη ματιά είδα ότι όντως πρέπει να είναι πολύ ποιοτικά και μου έκανε πιο πολύ το Studiologic VMK-188 Plus. Το μόνο κακό που βρήκα εκ πρώτης όψεως είναι ότι το vmk δεν σπλιτάρεται...για τα άλλα δύο έχεις άποψη?
  2. Ευχαριστώ Γιάννη! Θα τσεκάρω άμεσα
  3. Χαιρετώ την σεβαστή κοινότητα των πληκτράδων! Θα ήθελα άλλη μία φορά τα φώτα σας και τη συμβουλή των πιο έμπειρων χρηστών ξεκινώντας με την απαραίτητη εισαγωγή :).. Είμαι λάτρης των hardware synths και δη των αναλογικών όπως πολλοί εδώ μέσα. βέβαια είναι καιρός να συμβαδίσω με την εποχή και ξεκινώντας να χώνομαι με το pure data άρχισα να βλέπω ότι έχω μείνει πολύ πίσω και μπορώ να κάνω παπάδες χωρίς να δώσω μία περιουσία. Οπότε αυτό που ψάχνω είναι ένα midi controller 88άρι με βαρυκεντρισμένα πλήκτρα και για studio ανάγκες αλλά και για live performance. Το μάτι μου έπεσε στα m-audio oxygen 88 και akai mpk 88. Θα εκτιμούσα πολύ τη συμβουλή σας και άλλες προτάσεις που δεν έχω πάρει χαμπάρι. Ευχαριστώ!
  4. Ναι το τροφοδοτικό είναι το δικό του και με τα ακουστικά το πρόβλημα παραμένει...
  5. Το έχω αφήσει και ώρες ανοικτό και το πρόβλημα είναι πολύ έντονο.... στην ουσία στις πολυφωνίες έχω απίστευτο θόρυβο και όχι απλά μία παραμόρφωση. Δεν βελτιώνεται το πρόβλημα με την πάροδο του χρόνου...
  6. Καλά εννοείται αυτό! Δεν εξέφρασα κανένα παράπονο. Άλλωστε έχω πάρει μηχανήματα δεύτερο χέρι ουκ ολίγες φορές! Σε καλή τιμή το πήρα οπότε δεν παραπονιέμαι. Απλά ήθελα να σιγουρευτώ για το είδος του προβλήματος.
  7. Ok! Δεν τον γλιτώνω τελικά τον γιατρό!
  8. Ναι και εγώ υπέθεσα ότι είναι σοβαρότερο από κάποιες απλές ρυθμίσεις... Σε ευχαριστώ ούτως ή άλλως για την άμεση απάντηση και θα περιμένω και άλλες απόψεις!
  9. Μπαταρία λογικά δεν πρέπει να είναι... δεν είναι όμως περίεργο που το πρόβλημα εστιάζεται μόνο στους πολυφωνικούς ήχους και όχι στους lead?
  10. Φίλε μου ναι το επανέφερα.... έχεις κάτι υπόψη σου τι άλλο θα μπορούσε να φταίει;
  11. Μόλις αγόρασα από ebay ένα Yamaha ΑΝ1Χ. Είμαι νέος στον χώρο των VA synths και με το συγκεκριμένο ενθουσιάστηκα με τον παχύ αναλογικό - like ήχο του. Το σοκ ήρθε όταν το έβαλα να παίξει! Η παραμόρφωση είναι τρομερά έντονη σε βαθμό θορύβου. Το δοκίμασα όχι μόνο στον δικό μου ενισχυτή αλλά και σε φίλο πληκτρά οπότε το πρόβλημα είναι σίγουρα στο synth γιατί το πρόβλημα παρέμενε και σε άλλον ενισχυτή, με άλλα καλώδια κλπ...μετά από λίγο ακόμα ψάξιμο διαπίστωσα ότι οι lead ήχοι που δεν έχουν πολυφωνία παίζουν κανονικά ενώ οι πολυφωνικοί ήχοι του παραμορφώνουν απίστευτα. Τι μπορεί να φταίει; Παιδιά θέλω οπωσδήποτε τη βοήθεια σας γιατί αυτό το άσχημο μηχανηματάκι φαίνεται πολλά υποσχόμενο! Ευχαριστώ εκ των προτέρων
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου