Προς το περιεχόμενο

xoytos

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    9
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή xoytos

0

Φήμη

  1. sorry παιδια που αργησα αλλα χαλασε το κινητο μου..
  2. εχουμε τα 4 καλωδια 12 34 || || ηταν ενωμενο το 2 με το 3 και τα αλλα συνεχιζαν ευθεια... πατεντα ειναι απο του θειου μαλλον για να γλυτωσει τις θυρες των ηχειων?? ποιος ξερει.. εγω τα χαλασα και τα εβαλα κανονικα στο αμπ οπως πρεπει να ειναι.. ουτως η αλλος δεν εχω αλλα να βαλω προς το παρων..
  3. συνδεσα ενα rca στο aux που λες στη φωτο και την αλλη ακρη στο μικτη στο channel1 line 1 και απο το Outpout του μικτη με rca συνδεσα στο tape του amplifier.. τα ηχεια ειναι παραξενα συνδεμενα.. ειναι 2 ηχεια τα οποιο ομως αντι να εχουν 4 καταληξεις καλωδιων ειναι ενωμενα και καταληγουν 2 καλωδια.. ετσι το βρηκα μη με κραξετε πως το εκανα εγω... :D λετε αυτο να ειναι προβλημα??? δε νομιζω να εχει συνδεθει παρολα αυτα.. μηπως πρεπει να ξεσυνδεσω το 5.1 απο τις πισω θυρες της creative???
  4. Μια χαρα μεχρι εδω αλλα στη καρτα ηχου που ακριβως συνδεω το μινι τζακ?? αυτη εδω ειναι η καρτα ηχου μου.. εχει και 4 υποδοχες μινι τζακ οι 3 για 5.1 λογικα και το αλλο για μικροφωνο..
  5. ευχαριστω για την απαντηση :) δυστυχως δε ξερω να συνδεσω το μικτη στο pc.. εννοεις να βαλω το καρφι του μαγνητη στην υποδοχη που εχει το σημα του μικροφωνου μπροστα?? μπορεις να το παρατηρησεις στη φωτο του μικτη που ειναι κατοψη, στη κατω αριστερη γωνια.. οταν λες output main??? εμενα εχει output amp και rec.. thank's και παλι.. :)
  6. σ'ευχαριστω φιλε μου.. με βοηθησες παρα πολυ οχι λιγο.. σιγα σιγα θα μαθω και τα υπολοιπα.. :)
  7. TELE STEREO PREAMP MIXER SM-220 OR.M stereo hi-fi amplifier system CS-PA1 caowue dsp 2562 profesional digital effect processor 11-band equalizer/sound field controller 3342 της alpine ΑZUSA TECHNOLOGIES MH-48V2 αυτα ειναι τα μηχανηματα που εχω και δε γνωριζω καν τι κανουν διοτι ανηκαν στο καλυτερο μου θειο που εφυγε απο τη ζωη περυσι.. δε ξερω καν τι δυνατοτητεσ εχουν δε ξερω πως να τα χειριστω αλλα θα ηθελα πολυ να μαθω..εαν παρακαλω χρειαζεται να πληρωσω για αυτες τις γνωσεις δε με πειραζει απλα θελω να συνδεσω αυτα τα μηχανηματα και να πειραματιστω με το οργανο μου που τοσο αγαπω.. σας ευχαριστω και περιμενω τις απαντησεις σας
  8. Με λενε Λαμπρο και παιζω λυρα.. :) αυτο που με εφερε σε εσας ηταν οι αποριες που εχω σχετικα με τη συνδεσμολογια καποιων συστηματων ηχου και τι ακριβως μπορει να κανει το καθενα και ολα μαζι συνδεμενα.. επειδη ασχολουμε με τη μουσικη προσπαθω να δω εαν μου χρησιμεψουν σε κατι.. καθονται καμποσα χρονια αλλα φαινονται καλα συντηρημενα.. σας τα παραθετω ενα ενα TELE STEREO PREAMP MIXER SM-220 OR.M stereo hi-fi amplifier system CS-PA1 11-band equalizer/sound field controller 3342 της alpine ενα αλλο το ποιο εχει μονο on off μπροστα και πισω εχει OUT MIC1 MIC2 caowue dsp 2562 profesional digital effect processor δυο μικροφωνα και θελω να πιστευω ολα τα καλωδια... στο pc μου εχω μια καρτα ηχου της creative xfi fatality αλλα οι ενδειξεις δειχνουν οτι δε λειτουργει οπως πρεπει.. παλια συνδεα το οργανο στην υποδοχη line in2/mic2 στο κονσολακι που εχει στη μοναδα και ακουγα απο το 5.1 μου με καθυστεριση.. τωρα ποια το βαζω και δε δουλευει.. δε ξερω τι φταιει.. το θεμα ειναι οτι ειμαι ασχετος απο αυτα και αν μπορει να καποιος να με βοηθησει θα του ημουν ευγνωμων.. ευχαριστω πολυ.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου