Προς το περιεχόμενο

Manana

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Manana

0

Φήμη

  1. Λοιπόν εδώ είναι το δείγμα: http://www.noiz.gr/modules/My_Uploads/user_folders/Manana/Harley%20benton%20HBCG45%20sample.MP3 Πολύ πρόχειρο, να δώσει μόνο μια εικόνα. Τεχνικές λεπτομέρειες: Μικρόφωνο AKG C1000 κατευθειαν στην είσοδο της κάρτας. Από επεξεργασία normalize, και λίγο reverb. Τελος πάντων, για την τιμή της... :wink:
  2. Θα προσπαθήσω (αν βρω λίγο χρόνο) να ηχογραφήσω ένα μικρό δείγμα σήμερα (15/1) το βράδυ...
  3. Την πήρα και εγώ... όπως ειπώθηκε είναι αξιοπρεπής για τα χρηματά της, αλλά θέλει λίγο μάζεμα (θα αλλάξω τα nuts με κοκκάλινα). Το εντυπωσιακό είναι οτί η κιθάρα φωναζει!!! πολύ δυνατός ήχος, οπότε για εκδρομές, παραλίες, κλπ είναι μιά χαρά. Και στην τελική, αν την βαρεθώ, την κάνω δώρο σε κανα φίλο - πρωτότυπο δωράκι δεν νομίζετε;;;
  4. Η κάρτα έχει drivers terratec και μου κάνει και μένα εντύπωση! αν βάλω buffers κάτω από 1300 ο ήχος είναι παραμορφωμένος! Σταματάει την παραμόρφωση από τα 1300 και πάνω, όπου και το latency στα 44100 είναι 60ms. Θεωρητικά η κάρτα μου δίνει πολύ χαμηλά latency στις ρυθμίσεις (512 buffers 96Khz: 5ms) αλλά με αυτές τις ρυθμίσεις απλά βγάζει μια παραμορφωμένη βαβούρα... Ευχαριστώ για τη βοήθεια!
  5. όντως το προγραμμα είναι αποκάλυψη! Θα ζητήσω την βοηθεια σας όμως για το εξής πρόβλημα: Ο υπολογιστής είναι Ρ4 στα 3 GHz με 512 ΜΒ μνήμη. Ως stand alone παιζει σχετικά καλα, αν και με latency γύρω στα 60 ms στα 41000 KHz. Όταν όμως προσπαθώ να το δουλέψω με το Sampitude ως DXi δεν αποκρίνεται... Και γενικα, το latency μου είναι πρόβλημα... Η κάρτα μου είναι μια teratec phase 28. Συνοψίζοντας: ϊσως πρέπει να το τρέχω ώς VST και όχι ώς DXi, β) ίσως το σύστημα θέλει και αλλη RAM, γ) ίσως η καρτα δεν "φτανει" Ολα δείχνουν προς την κάρτα ήχου (που μάλλον θέλει αλλαγή...) Κάθε υποδειξη πολυτιμη!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου