Προς το περιεχόμενο

zaqxsw

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από zaqxsw

  1. Υπαρχουν δυο ενδειξεις αναλογα την χρονολογια κατασκευης οι παλιοι γραφουν FUSE 2 AMP. SLO-BLO οι ποιο καινουργιοι γραφουν F3A 250 V και στις δυο περιπτωσεις με τιποτα 5 αμπερ ειναι πολλα κανονικα με 3 αμπερ επρεπε να λειτουργει κανονικα αφου στην καιει καποιο προβλημα υπαρχει !!!!!!!!!!
  2. Το master volume αν το τραβηξεις εξω λειτουργει σαν over drive το ανακαληψα μετα απο καιρο ενω επαιζα με τον ενισχυτη και αυτο που παντα μου αρεσε ηταν η κλωτσια και μετα ο κεραυνος απο τα ελλατηρια του reverb !!!!!!! Αληθεια λαμπες καλης ποιοτητας ξερει κανεις που μπορω να βρω !!!!! Ρωταω σαν νεος στο φορουμ και ισως υπαρχει σχετικο θεμα αλλα ακομα δεν εχω ψαξει !!!!!!!!
  3. Χτυπα ξυλο σε περιπτωση βραχυκυκλωματος η μεγαλυτερη ασφαλεια αντεχει περισσοτερο ρευμα και μεχρι να καει μπορει να σου κανει ζημια στο κυκλωμα !!!!!!!
  4. Eκπληκτικος ενισχυτης εχω εναν super fender με master volume που εχει ερθει απο Αμερικη γυρω στο 1975 και ειναι με εξωτερικο μετασχηματιστη απο 220 στα 110 volt απο πισω γραφει 45watt RMS . Το 1982 ενας φιλος αγορασε απο εδω τον ιδιο ενισχυτη για ρευμα Ευρωπης 220 volt (ειχε επιλογεα για ολα τα ρευματα) με master volume και απο πισω εγραφε 75watt RMS . Ποτε δεν καταλαβα την αναγραφωμενη διαφορα στα watt γιατι η αποδοση ηταν ιδια !!!!!!!!!!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου