Προς το περιεχόμενο

gtnapo

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    12
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή gtnapo

0

Φήμη

  1. Ισως να έχεις δίκαιο..απλά ψιλοξενέρωσα με όλα αυτά..να φανταστείς παλαιότερα είχα πρόβλημα με chameleon της rocktron αλλά και με ένα μικρό σχετικά fender ενισχυτή..άλλο μπέρδεμα και εκεί..παίζει να είμαι γκαντέμης με τα μουσικά! :'( Απο όσους γνωρίζω που δουλεύουν λάμπες ποτέ κανείς δεν είχε το παραμικρό..anyway..είναι και λίγο τυχερά θα μου πείς.. Ότσν τον ΄δεσω και πάλι θα επιστρέψω με νεότερα..παιδιά σας ευχαριστώ όλους!!!!!
  2. Sotto είσαι θεός..!!!με βοήθησες απίστευτα.Τελικά ξήλωσα την πλακέτα και την πήγα σε τεχνικό..σύμφωνα με αυτόν..έκανα λάθος που ψέκασα τα υπόλοιπα ποντεσιόμετρα με σπρέι ηλεκτρικών επαφών και εν μέρη έχει δίκαιο γιατί πάνε τελίως ελεύθερα τώρα σάν να έχουν δηλαδή κενά..και αυτό οφείλεται στην έλειψη γραφίτη οπου έφιγε με το ψέκασμα. Απο τη μία καθάρισε και όλα φαίνονται να λειτουργούνε άψογα(πλυν του μαστερ που έχει πρόβλημα), απο την άλλη μου είπε πως με τον καιρό θα δημιουργηθούν κενα μεγαλύτερα στο εσωτερικό των ποντεσιομέτρων και θα μου βγάλει πρόβλημα στον ήχο κάποιο άλλο.. Τέλος πάντων..θα μου κοστίσει περίπου 15 ευρώ τώρα..ενώ στο Νάκα με το καλημέρα 60-70 χωρίς ανταλακτικά κλπ...ΜΕΓΑΣ ΚΛΕΦΤΗΣ!!!! Όντως η line 6 βγάζει πολύ προχωρημένα πράμματα αλλά όπως οι περισσότεροι trangistor βγάζουν προβλήμα έτσι είναι και αυτή! Ερε λάμπα και πάλι λάμπα..δεν ξανακάνω το ίδιο λάθος..
  3. Λοιπόν κύριοι..τελικά το πρόβλημα το είχε το master volume..το ψέκασα με σπρέι..και ο ήχος σταθεροποιήθηκε..δυστυχώς όμως έχει σπάσει το ποντεσιόμετρο του master volume εσωτερικά και ενώ κάποιες φορές περιστρέφεται καποιες άλλες κολλάει..σαν συνέπεια χρειάζομαι ενα νεο ποντεσιόμετρο που ελπίζω να αλλάζοντε σε ένα κατάστημα με ηλεκτρονικές συσκευές διαφορετικά θα πρέπει να κάνω παραγγελία μια νέα πλακέτα απο ΝΑΚΑ ή απο κάπου αλλου που δεν γνωρίζω.. Επίσης ένα άλλο θέμα είναι πως μετα τον ψεκασμό με σπρει ηλεκτρικων επαφών τα ποντεσιόμετρα(gain,volume,reverb,bass,treblle κλπ) πηγαίνουν τελίως ελεύθερα.. και όχι τοσο εφαρμοστά(σφυχτά) οπως πηγαιναν πρίν..και ρωτάω τωρα.. 1)Μήπως είχαν εργοστασιακά κάτι σαν γράσο μέσα ή κάτι παρεμφερή? 2)Ποντεσιόμετρο γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρώ? 3)Αν χρειαστώ πλακέτα πού μπορώ να βρώ μια οικονομικά?
  4. Αυτο το σπρέυ χρησιμοποίησα την προιγούμενη φορά θυμαμαι...κάνει?? http://www.markidis.gr/product_info.php?cPath=31_396&products_id=28382
  5. Οκ..κάπως πολλά μου φάνηκαν για την ώρα.. :o ..θα τον ανοίξω να δω και πάλι και θα σου στείλω ξανά για περισσότερες πληροφορίες.. Ο νάκας θέλει τα 50€ για να ξεκινίσει να ασχολείται μαζί σου..σίγουρα δε θα μου το επισκευάσει απλα είμαι σίγουρος πως θα μου πέι καμια 200€ για πλακέτα μήπως και πουλίσει τπτ..ΕΛΕΟΣ δηλαδή!!Σου στέλνω άλλη μια φώτο μιάς που δε μπορω να στείλω όλες μαζί SOTO..σε ευχαριστώ..θα σου στείλω και πάλι για νεότερα!
  6. Α..έχω και κάποιες φώτος απο τότε που τον άνοιξα ώστε να θυμάμαι που πάει το κάθε καλώδιο...
  7. Πλάκα κάνεις..!Τον έχω ανοίξει μια φορα τον ενισχητή για ξεσκόνισμα και χρησιμοποίησα καθαριστικό σπρεί ηλεκτρικών επαφών..αλλά απέτυχα. Πήρα μόλις τώρα και τηλέφωνο στο νάκα και μου είπαν οτι θέλουν 50€ για αρχή σύν ότι στοιχίσει για την επισκευή!!ΣΟΚ!!Τι είναι αυτη η μικρή ψύκτρα?και εκτός απο αυτο..h cpu δηλαδή που θέλει ξεσκόνισμα??Απ ότι θυμάμαι είναι μια πλακέτα αρκετά μεγάλων διαστάσεων με περίπου 15 ενώσεις καλοδίων πάνω της..σωστά??
  8. Κύριοι καταρχήν καλημέρα.. έχω πρόβλημα με τον flextone xl iii της line6.. Οταν παίζω ανεβοκατεβαίνει ο ήχος ή γίνεται πιο μουντός. Στην αρχή νόμιζα πως έπρεπε να σώσω τον ήχο στο επίπεδο που ήθελα τελικά ενώ στην αρχή φαίνεται οκ, μετά απο λίγα λεπτά το volume πέφτει δραματικά η εκτοξεύεται. Έστειλα μύνημα και στο site της line6 και δέν απάντησαν (απλά ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟΙ!).. διάβασα όμως παρόμια θέματα απο άλλους που είχαν το ίδιο πρόβλημα άλλα δεν είδα φώς στο τούνελ..κάποιος είπε πως είχε το ίδο πρόβλημα και ήθελε καθάρισμα σε κάποιο σημείο ο ενισχητής..έκανα το ίδιο αλλά χωρίς αποτέλεσμα..τα αγγλικά μου δεν είναι και τα καλύτερα ίσως κάτι να μήν κατάλαβα ακριβώς.. Καμια ιδέα πως να το διορθωσω υπάρχει?? Υπάρχει κανείς που να το παρουσίασε το ίδιο πρόβλημα? Υπάρχει κανείς που να έχει εμπειρία σε τέτοια θέματα? ΑΝ το στείλω στο Νάκα που εμφανίζεται ώς αντιπρόσωπος θα πρέπει να πληρώσω μεταφορικά?? ΚΑΘΕ ΙΔΕΑ ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ!!! ΒΟΉΘΕΙΑΑ...S O S!!!
  9. Εχεις ενα τεράστιο δίκαιο...απλα ρωτάω κυρίως για άτομα που το έχουνε δουλέψει..τεσπα..ο velocity έχει λάμπα??Αν μου πρότινες το συγκεκριμένο πιο απ όλα θα προτιμούσες?Ακουσα πως το 300 είναι update έκδοση... Σε ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!
  10. Καλημέρα παιδιά..εχω διαφορες απορίες αλλά στην πορεία θα τις διατυπώσω ωσε να βγάλουμε κάποια ακρη... 1)Ποιός είναι ο καταλλλότερος ενισχυτήσ για το chameleon?? 2)Ο velocity 300-που έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια μιας που είναι και της ίδιας εταιρίας-ειναι λαμπάτος? 3)Το αποτέλεσμα με το συνδιασμό αυτων των 2 εινι όντως δυνατό? Σημειώνω πως το στύλ μου είναι κάτι σε ritchie kotzen & paul gilbert, becker...kλπ. Σας ευχαριστώ!!!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου