Προς το περιεχόμενο

kon_rock

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    3
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή kon_rock

0

Φήμη

  1. Superfunk εχεις δικιο, samson ειναι και μαλιστα το q7. Ελπιζω να φταιει αυτο και τωρα που αποφασισα να παρω το shure sm 57 να καλυτερευσουν τα πραγματα. Yemeth thanks for the guidance, πολυ χρησιμες πληροφοριες και πολυ καλο αρθρο!
  2. παιδια γεια σε ολους. Εχω το εξης ερωτημα: Θελω να ηχογραφησω κιθαρα στον υπολογιστη. Ο εξοπλισμος μου ειναι ενισχυτης-μικροφωνο-καρτα ηχου-pc. Ο ηχος που παιρνω απ'τον ενισχυτη μου αρεσει πολυ ενω ο ηχογραφημενος ηχος ειναι χαλια. Λες και ειναι αλλος ηχος. προφανως φταιει το μικροφωνο και η καρτα ηχου (τα ηχεια μου ειναι καλα). θελω να μαθω, περιπου σε τι ποσοστο επηρεαζουν την ηχογραφηση αυτα τα 2. το μικροφωνο που εχω ειναι ενα samsun και η καρτα ηχου roland UA25. τι απ'τα δυο πρεπει επειγοντως να αλλαξω? Ο στοχος μου ειναι ο ηχογραφημενος ηχος να προσεγγισει καλυτερα τον ηχο του ενισχυτη. Ευχαριστω!
  3. Παιδια, γεια σε ολους!! Ειμαι κιθαριστας, μενω σε πολυκατοικια και το σπιτι μου εχει μια εξωπορτα η οποια οταν ειναι ανοιχτη η κλειστη ειναι το ιδιο οσον'αφορα την φασαρια. θελω λοιπον με καποια πατεντα να μειωσω το περασμα του ηχου απ΄την πορτα. Γενικα ειμαι ασχετος με το θεμα. Αυτο που σκεφτηκα ειναι να παρω ενα μεγαλο κομματι ηχομονωτικου υλικου (να καλυπτει την πορτα και την κασα της πορτας) και να το βαζω στην πορτα οταν θελω να παιξω κιθαρα (πχ να το κολλαω με σκρατς). Αντιλαμβανομαι οτι αυτο ακουγεται πολυ προχειρη λυση αλλα ο σκοπος μου δεν ειναι να φτιαξω στουντιο, απλα να μπορω ανετα να παιξω και οχι σε δυνατες εντασεις. Θελω παρακαλω πολυ να μου πειτε την γνωμη σας. Α, μην μου πειτε να αλλαξω πορτα...το νοικιαζω.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου