Προς το περιεχόμενο

djkostas

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    86
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από djkostas

  1. Εχμ υποννοώ ότι οι τόνοι είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής ορθογραφίας!
  2. Φίλε alderbody αν η ανορθογραφία με ενοχλούσε τόσο ώστε να ανοίξω θέμα, πρώτα θα κοίταζα να μάθω εγώ να γράφω σωστά και μετά τι κάνουν οι άλλοι!
  3. Σα να λέμε, Δεν έχει σημασία το μέγεθος, αλλά η τεχνική...
  4. Αν και γενικά της Creative μου έχουν βγεί ανθεκτικά, εγώ θα 'λεγα να πάρεις το πιο φτηνό που θα βρείς. Στην τελική αν φοβάσαι μην μείνεις χωρίς μουσική για μερικές μέρες, μπορείς να πάρεις δυο ;D , να έχεις το ένα για ρεζέρβα. Και πιο φτηνά θα σου βγεί (ή τουλάχιστον στα ίδια), και θα είσαι και πιο σίγουρος οτι δεν θα μείνεις χωρίς μουσική!
  5. Χαχα, το δοκίμασα εγώ! Σε μια κιθάρα που είχα πάρει για 20 ευρώ! :lol: Αλλά παραδόξως δεν έπαθε τίποτα! Σήκωσε και τα 75 μου κιλά! :) :lol:
  6. Γύρω στις 3-4 ώρες καθημερινά! Σίγουρα δεν είναι αρκετό μιας και δεν έχω καταφέρει ακόμα να παίζω σαν τον Vai! :lol:
  7. Εννοώ τον SH-6 Duncan Distortion! Εγώ έχω στην κιθάρα μου αυτόν και τον jazz (SH-2)! Πως να το πώ?? Ο Jazz δεν μου γεμίζει το μάτι! Δεν είναι αρκετά γλυκός! Δεν κάνει για καθαρά! Λίγο απ' όλα τα παραπάνω μάλλον! Αν και δεν έχω ακούσει τον '59 στην κιθάρα μου, μου φαίνεται πολύ πιο κατάλληλος για την θέση neck!
  8. Πολύ καλός ο Distortion για bridge αλλά εγώ θα έλεγα καλύτερα να τον συνδιάσεις με τον SH-1 '59 στο λαιμό ώστε να έχεις καλύτερα καθαρά!
  9. WTF???? :evil: :evil: :evil: Φίλε μου εννοούσα ότι και η ΗΒ και η Mesa αγοράζουν τα celestion στην ίδια τιμή! (όχι 130) Συμφωνώ στο ότι στα ηχεία παίζει ρόλο και η παραμικρή λεπτομέρεια! Δεν συμφωνώ όμως στο ότι επειδή εσύ έχεις παίζει με μια κιθάρα και έναν ενισχυτή ΗΒ που σου φάνηκαν χάλια σημαίνει ότι και η συγκεκριμένη καμπίνα θα είναι χάλια! Για τέλος ας επαναλάβω: Κρίνουμε μόνο ότι έχουμε ακούσει με τα αυτιά μας!
  10. Δηλαδή κάτσε να καταλάβω! Πιστεύεις ότι η Mesa αγοράζει τα ηχεία της στην ίδια τιμή που τα αγοράζεις εσύ! Ότι η ESP πχ αγοράζει τους EMG που βάζει στα μοντέλα της στην ίδια τιμή που τους αγοράζεις εσύ! Ε τότε ή πολύ φτηνά αγοράζεις εσύ η πολύ ακριβά εμείς! 8O 8O
  11. Το πρόβλημα δεν είναι θεωρητικό, είναι πρακτικό! Το θέμα είναι να τις βάλει κάποιος δίπλα δίπλα και να κάνει την σύγκριση, με βάση τα αυτιά και όχι τα μάτια. Όσο για την τιμή δεν ξέρεις τι κόλπα παίζουν! (τιμές χοντρικής, μεγάλες παραγγελιές κτλ)
  12. Εσύ έχεις παίξει με κάποια από τις δυο? Έχεις κάνει κάποια σύγκριση?
  13. Ισως να είναι καιρός! Ίσως και όχι! Το μόνο σίγουρο είναι ότι διάλεξες λάθος τρόπο να διαφημιστείς!
  14. Η νύχτα των ζωντανών νεκρών! Τα ζόμπι δεν είναι χορτοφάγα! 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
  15. Διάλεξα την πιο κόσμια! Στο site μπορείτε να δείτε και τις υπόλοιπες! :wink: :wink:
  16. Μια άλλη λύση είναι να κολλήσεις το σπασμένο κομμάτι πάνω στο τρέμολο! Υπάρχουν αρκετά σημεία που μπορεί να γίνει (ήλεκτρο)συγκόλληση χωρίς οι κολλήσεις να ενοχλούν!
  17. Όχι δεν τον άφησαν να δοκιμάσει ή όχι δεν είχαν για να δοκιμάσει?
  18. Ή να πας καμια εκδρομή 300+ χιλιόμετρα μακριά! (σαν και μένα) :lol:
  19. Για να δούμε... Ένα θηλυκό βύσμα 1/4 για σασί λίγο καλώδιο και 2 κλιπάκια (αυτά τα συρταρωτά που λές) Και φυσικά μια μικρή εμπειρία με κολλητήρι!
  20. Πωπω παιδί για σφαλιάρες είναι! :twisted: :P :P :lol:
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου