Προς το περιεχόμενο

speedblues

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    3
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή speedblues

0

Φήμη

  1. Χαιρετώ!!!:) Κοίταξα τα καλώδια και βλέπω κατι περιέργα δεσιματα η αληθεια είναι αλλα, θα παω προς το απογευμα σε ενα μαστορα να δω που οφείλεται ολη αυτή η ιστορία... *Την πρώτη φορά κατάλαβα πως τα speaker outputs της κεφαλής είναι σε μορφή speakon ενώ τα input της καμπίνας σε jack (συγνώμη για την κακή διατύπωση). O ενυσχητής δοκιμάστηκε σε ηχείο Hartke. Σύντομα θα έχω την απάντηση και θα σας την πώ, για να βοηθηθεί μελλοντικά και καποιος αλλος!
  2. Καταρχάς να καλησπερίσω! εδώ και ένα μήνα περίπου έχω πάρει στα χέρια μου τον εν λόγω ενισχυτή μπάσου (Μ6 Carbine της Mesa) από την Αμερική. Εφόσον έλυσα τα θέματα τροφοδοσίας του και τον έκανα συμβατό με κάποιες μετατροπές στο ρεύμα το ελληνικό, τον πήρα και τον πήγα σε studio για δοκιμή. Την πρώτη φορά κατάλαβα πως τα speaker outputs είναι σε μορφή speakon ενώ ο ενισχυτής όχι. Έτσι πήγα σε ένα κατάστημα με ηλεκτρολογικά ήδη και ζήτησα να μου φτιάξουν ένα νέο καλώδιο το οποίο από speak on θα καταλήγει σε jack. έτσι και έγινε. την επόμενη φορά που πήγα στο studio, έβαλα τον ενισχυτή μπροστά, αλλά δεν μου έβγαλε ήχο... Ξέρει κάποιος να με βοηθήσει να μου πει τι έκανα λάθος? Μήπως δεν συμβαδίζει με καμπίνες με κατάληξη jack? ο ενισχυτής πήρε μια χαρά μπρος και όλες οι ρυθμίσεις του ήταν καθώς πρέπει. Ευχαριστώ προκαταβολικά! :)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου