Προς το περιεχόμενο

future3

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή future3

0

Φήμη

  1. future3

    recording with mac

    thanks! Οσο για τον ηχο...ειναι καθαρα ηλεκτρονικος. ambient να την πω? electronica? καπου εκει αναμεσα.
  2. future3

    recording with mac

    Ενταξει παιδια ευχαριστω. Και μια τελευταια ερωτηση (αν δεν σας σπαω τα νευρα)... ξερετε κανενα καλο drum machine software ή hardware να μου προτεινετε? γιατι απο ηχους καλα παω αλλά απο beat ενα μηδενικό.
  3. future3

    recording with mac

    Υπαρχει καποιο καλο audio sequencer να μου προτείνετε?
  4. future3

    recording with mac

    Όντως παιδιά έχετε δίκιο και σαφής δεν έγινα. Λοιπόν, για παράδειγμα έχω ένα synth της Yamaha το PSS 280. Το συνδέω με το Mac... ο ήχος ακούγεται πεντακάθαρα από τα ηχεία αλλά εγώ θέλω αυτόν τον ήχο να μπορώ να τον ηχογραφήσω. Επίσης έχω το Pro53 της Native instruments και θέλω να κάνω το ίδιο ακριβώς ενώ παίζω. Ελπίζω να έγινα πιο σαφής τώρα...αν όχι...μάλλον βρίσκομαι σε πλήρη σύγχυση! ΥΣΤ To sound recorder το έχω δοκιμάσει αλλά ενώ ηχογραφεί, ο ήχος κάνει παράσιτα.. κάτι σαν να βήχει... Δεν ξέρω αλλά στα pc η ηχογράφηση μου ήταν πολύ πιο εύκολη. Έκανα άνετα δουλειά με το AVRack ή το Wavelab. Πάταγα record και ηχογραφούνταν τα πάντα... Μήπως είμαι αδαής? Ευχαριστώ κ πάλι!
  5. Γεια σας παιδια! Θελω την βοηθεια σας σε κατι...Εχω ενα power book g4 και θα ηθελα να ηχογραφω οποιοδηποτε ηχο περναει στα ηχεια μου. Εχω hardware synth και ενω παίζω δεν μπορω να ηχογραφησω τους ηχους που ακουγονται. Τι να κάνω? Υπαρχει κανενα προγραμμα για αυτο? ενα record player? ευχαριστώ!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου