Προς το περιεχόμενο

Leader

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Leader

0

Φήμη

  1. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις χρήσιμες συμβουλές! Αν και το τεστάκι το έκανα κάποιες φορές, δυστυχώς δεν άκουσα κανέναν ήχο από το μεγάφωνο, από καμία λάμπα! Οπότε λογικά θα δοκιμάσω και τις καινούριες λάμπες πάνω και αν ούτε και τότε υπάρξει διαφορά τότε μάλλον θα έχει έρθει η ώρα του μάστορα! Ευχαριστώ και πάλι! :)
  2. Οπότε η αγωνία θα συνεχιστεί για ακόμα 2 βδομαδούλες μέχρι να έρθουν οι λυχνίες Ελλάδα και να φανεί τι παίζει. Να ρωτήσω κάτι, αν το πρόβλημα μου είναι στην προενίσχυση, είναι λογικό που στο clean κανάλι ο ήχος μου είναι άθικτος; Καλώς σας βρήκα noizαδες! :D
  3. Ναι στο καθαρό κανάλι τα ακούω όλα μια χαρά. Ούτε ο ήχος βρομίζει, ούτε αυτό το τρέμολο ακούγεται. Και το περίεργο είναι ότι αυτό το προβληματάκι παρουσιάστηκε ξαφνικά, από τη μία μέρα στην άλλη χωρίς να μεσολαβήσει τσίτωμα ενισχυτή, αλλαγή εξοπλισμού κτλ.
  4. Καλησπέρα! Έχω έναν marshall jcm tsl 602 και μόλις μου παρουσιάστηκε το εξής πρόβλημα. Στα κανάλια crunch και lead, ανεξαρτήτως του επιπέδου των volume και gain, ο ήχος ακούγεται πολύ βρόμικος καί "μπουκωμένος", και υπάρχει ένα συνεχόμενο τρέμολο σε όλη τη διάρκεια του, εμφανέστερο όταν ο ήχος σβήνει. Το καλώδιο σύνδεσης με την κιθάρα έχει ελεγχτεί καί οι λάμπές ανάβουν όλες. Καμία ιδέα για το τι μπορεί να παίζει; Δικαιολογούνται τα παραπάνω φαινόμενα ως ανάγκη αλλαγής λυχνιών ή όχι; Ευχαριστώ!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου