Προς το περιεχόμενο

strkav

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    6
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή strkav

0

Φήμη

  1. Παιδιάσας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια και την ...κατανόηση! Φίλε vangelisorfas ευχαριστώ πολύ - με βοήθησες σημαντικά!
  2. Παιδιάσας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια και την ...κατανόηση! Φίλε vangelisorfas ευχαριστώ πολύ - με βοήθησες σημαντικά!
  3. Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις βοήθειες. Η κάρτα ήχου μου είναι Avance AC 97 Audio. Τα samples που θέλω ν'αλλάξω δεν είναι κρουστά αλλά πιάνο κιθάρα έγχορδα κτλ. Το Music Maker κάνει αυτόματα προσαρμογή στο χρόνο αλλά όχι και στην τονικότητα. Δυστυχώς δεν μπορώ να βρώ κάποιο ενσωματωμένο sampler player για να κάνω αλλαγή σε νότα του sample. Ξερετε μήπως κάποιο plug in για να κάνει αυτή τη δουλειά; Α και μια ακόμα ερώτηση. Μπορείτε να μου πείτε πόσα ημιτόνια αποτελούν μια νότα; (Φανταζόμαι 2;) :oops:
  4. Οι γνώσεις μου είναι όντως πολύ περιορισμένες - απλά πάιζω πλήκτρα ερασιτεχνικά. H κάρτα μου είναι της πλάκας - στυλ soundforge ή κάτι τέτοιο, ούτε που θυμάμαι - Κρίμα που δεν γίνεται να κουρδιστεί το sample. Μηπως αν αλάξω το pitch βοηθήσει; Αnyway, ευχαριστώ για τη βοήθεια!
  5. Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου. Απλά βρήκα στο ebay ένα dvd με 16-bit samples, το αγόρασα και θέλω να βρώ ένα τρόπο να μπορέσω να τους αλλάξω τη νότα ώστε ν'ακολουθούν τις συγχορδίες που έχω ήδη θέσει σ' ένα κομμάτι... Συγχωρέστε με αν είμαι ασαφής, αλλά όπως προείπα ...άσχετος (ακόμα!)
  6. Γειά σας παιδιά! Είμαι καινούριος, τόσο στο Forum όσο και στον υπέροχο κόσμο της ψηφιακής μουσικής μέσω Η/Υ. Εδώ και 1.5 μήνα περίπου ασχολούμαι με το Music Maker 2005 της Magix. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και εντυπωσιασμένος με τις δυνατότητές του. Το διάλεξα διότι διάβασα ατο CM ότι είναι πολύ φιλικό στον χρήστη και όντως είναι έτσι! Λοιπόν, η απορία μου είναι η εξής απλή (όσο και χαζή - φαντάζομαι - για πολλούς από εσάς :oops: ). Τα soundloops της Magix είναι έυκολα στη χρήση, αλλά έχω και κάποια σκόρπια samples τα οποία θέλω να χρησιμοποιήσω για τη δημιουργία μελωδίας και ακκόρντων. Πώς μπορώ ν'αλλάξω τη νότα του δείγματος; Για παράδειγμα, έχω ένα sample κιθάρας και θέλω να το κάνω ΝΤΟ. Δεν ξέρω σε τι νότα το παίζει ο καλλιτέχνης. Ξέρετε κάποιο προγραμματάκι/plug-in που να κάνει αυτήν τη δουλειά; Ευχαριστώ και καλως ήλθα στην παρέα σας! :wink:
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου