Προς το περιεχόμενο

ntmex777

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή ntmex777

0

Φήμη

  1. Και πάλι ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν υπάρχει περίπτωση να βάλω εγώ χέρι στην κιθάρα. Ήδη παράγγειλα το kit κι όταν το παραλάβω θα την πάω σε τεχνικό. Μου έχουν προτείνει το Telesound (Αιγάλεω), έναν συνεργάτη του Οικονομάκη (ο Οικονομάκης έχει μεγάλους χρόνους παράδοσης) και γνωρίζω και τον Καγμάκη. Τα της κιθάρας και γενικά τα ηλεκτρικά τα γνωρίζω όσο η μέση γυναίκα το αυτοκίνητο χαχαχα. Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά. ΥΓ Από κλειδιά για καλύτερη διάρκεια στο κούρδισμα (τύπου fender lock tuners) τί προτείνετε?
  2. Ανακεφαλαιώνοντας, λέω να χτυπήσω από internet το MR Page kit και να πάω την κιθάρα σε έναν καλό τεχνικό να το εγκαταστήσει. Είμαι λίγο ψείρας και αν και είμαι σχεδόν αρχάριος στην κιθάρα (την παράτησα στα 17 μου και την ξαναθυμήθηκα πέρυσι στα 27 μου...) μου αρέσει πολύ, "το έχω" πιστεύω, με χαλαρώνει και κυρίως μου αρέσει ο καλός ήχος έστω και αν παίζω στο σπίτι μόνος. Το ξέρω πως για να βγάλω ήχο Page, Slash ή Gary Moore πρέπει να κάνω τα δαχτυλάκια μου να μοιάσουν στα δικά τους και να ασχοληθώ άπειρες ώρες. Προς το παρόν λέω να μην κάνω έξοδα για μαγνήτες. Αυτό που πραγματικά θέλω να διορθώσω είναι η καθαρότητα του ήχου μου, χωρίς θορύβους περιττούς, feedbacks κτλ. Γι' αυτό το κομμάτι προτείνεται κάποια επιπλέον ανβάθμιση παιδια?
  3. Παιδιά κατ'αρχήν ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Δεν είμαι καταρτισμένος τεχνικά, παίζω για το κέφι μου στο σπίτι για να θημηθώ τα νιάτα μου και απλά με κέρδισε αυτή η κιθάρα σαν κατασκευή με το που την έπιασα στα χέρια μου. Φοράει μαγνήτες EMG passive Hz (μη με ρωτάτε περισσότερα, αυτά βλέπω) γιατί την αγόρασα από γνωστό του γνωστού κτλ άθικτη. Το θέμα που έχω είναι πως πιστεύω πως θέλει δουλειά στα ηλεκτρικά της, γείωση, μόνωση κτλ. Ψάχνοντας βρήκα το JP wiring kit στο stewmac αλλά είδα και το rs guitarworks. Από ό,τι καταλαβαίνω μου αρκεί για τη χρήση μου το JP wiring kit. Τη δουλειά θα την αναλάβει κάποιος τεχνικός, φυσικά, όχι εγώ. Αφού αναβαθμίσω τα ηλεκτρικά θα κοιτάξω και τους μαγνήτες. Με τον ίδιο εξοπλισμό (ίδια πετάλια, καλώδια, ενισχυτής Bogner Alchemist combo 2x12) στο ίδιο σημείο του σπιτιού με μια Fender American Deluxe δεν έχω feedback. Με την M.Kelly έχω θόρυβο όταν δεν ακουμπάω τις χορδές.
  4. Καλησπέρα στους συμφορουμίτες. Ανοίγω το θέμα του τίτλου μήπως κάποιος έχει ασχοληθεί με αναβάθμιση των stock ηλεκτρικών μιας Michael Kelly Patriot Supreme. Ουσιαστικά θα ήθελα να κρατήσω τα εκπληκτικά ξύλα και κατασκευή και να αλλάξω προς το καλύτερο ό,τι αλλάζεται (μαγνήτες, γέφυρες, shielding κτλ) για να πλησιάσω ήχους Gibson (Guns n Roses, Led Zepelin) και να μην έχω feed backs και άλλους ενοχλητικούς ήχους. Ευχαριστώ
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου