Προς το περιεχόμενο

Freqbox pedals

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    8
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από Freqbox pedals

  1. Οι τιμές του synthtopia είναι αυτές που θα τα βρίσκει κανείς στα καταστήματα (άνευ φ.π.α) Τα πάντα είναι 100% χειροποίητα, ακόμη και τα ξύλα. Το ποιοι θα κάνουν τη διανομή τους θα ανακοινωθεί σε 15 ημέρες.
  2. Τα murmux θα είναι διαθέσιμα αρχές Μαρτίου. Οι τιμές δεν είναι κάτι για το οποίο δεν μπορώ να μιλήσω σε forum. Επίσης καμιά γνώμη δεν είναι κακή, αν έδωσα κάποια τέτοια εντύπωση ζητώ συγνώμη.
  3. Καλημέρα Αποφάσισα να γράψω μέσο αυτού του προφίλ και όχι του προσωπικού μου καθώς προτιμώ να κρατήσω την ανωνυμία μου , αλλά ταυτόχρονα θέλω να ξέρει ο αναγνώστης ότι δεν μιλάω τυχαία και πως έχω δουλέψει για να καταλήξω σε αυτό το τελικό αποτέλεσμα το οποίο ονόμασα murmux. Ο ουσιαστικός λόγος όμως που παρεμβαίνω στην συζήτηση είναι για να απαντήσω στις απορίες που έχουν παρουσιαστεί. 1. Παιδιά, τα wall wart είναι ο καλύτερος τρόπος να τροφοδοτεί κανείς ένα τέτοιο μηχάνημα το οποίο προορίζεται για πώληση και εκτός Ευρώπης. Δεν υπάρχει λόγος να φτιάχνει κανείς διαφορετικές εκδώσεις για Αμερική και Ευρώπη. Επίσης γλυτώνεις μπόλικο χώρο στο κουτί και δεν χρειάζεται να μπλέξεις με ISO. 2. Πρέπει να καταλάβει κανείς ότι το κάθε μηχάνημα είναι ξεχωριστό. Δεν έχετε μπροστά σας ένα κλώνο από κάποιο ήδη υπάρχον προϊόν, αλλά την δουλεία ετών από κάποιους που έφτιαξαν τα πράγματα έτσι όπως αυτούς βόλευαν και τους άρεσαν. Θέματα όπως “γιατί μόνο 2 waves” η “γιατί αυτή η εμφάνιση” (και διάφορα άλλα) θα απατηθούν μόνο αν το πάρει κάποιος στα χέρια του. 3. Το φίλτρο είναι 24db/ octave. Ο λόγος όμως δεν είναι το self oscillation αλλά το φιλτράρισμα που θέλω να πετύχω στις συχνότητες, καθώς για να πετύχει κανείς το απόλυτο shine wave από oscillators square και saw μπορεί πολύ εύκολα να το κάνει μέσο ενός τέτοιου φίλτρου. Η αστάθεια του φίλτρου πριν μπει σε λειτουργία self oscillation είναι κατά την γνώμη μου ένα φανταστικό εφέ όπως μας απέδειξαν πολλά από τα παλαιά synths. Επίσης παιδιά τα 12db/octave μπορούν να αποδώσουν υπέροχο shine wave oscillation. 4. To S&H έχει το δικό του εσωτερικό ρολόι για διάφορους λόγους. Ο βασικότερος είναι η απλότητα. 5. Το LFO έχει θέση off για να μπορεί κανείς έτσι να «αποθηκεύσει» μια ρύθμιση σε αυτό. Η έξοδος από το patch είναι τελείως ανεξάρτητη από το depth του LFO. 6. Το «1,2,3,4» δεν είναι αριθμητική φυσικά , χαχαχα. Πράγματι είναι το range της οκτάβας και είναι έτσι για λόγους design. Γενικά είναι μια απορία που δεν είχα ξανακούσει, καθώς είναι σαφές τι κάνει κατά την γνώμη μου, αλλά θα την λάβω υπόψη μου ώστε να το εξηγώ γενικά. Οτιδήποτε θα θέλατε να απαντηθεί , ρωτήστε και με μεγάλη ευχαρίστηση θα σας απαντήσω. Είναι σίγουρα προτιμότερο από το να κάνουμε υποθέσεις :)
  4. Μου ακουγεται σα θέμα γείωσης.Αν δε δώσεις περισσότερες πληροφορίες δύσκολο να καταλάβουμε τι παίζει... Το βόμβο στο βγάζει σε οποιαδήποτε θέση της αλυσίδας των πεταλιών σου?
  5. Freqbox pedals

    D.I.Y help: 2 pedals into 1 enclosure

    Την Πέμπτη θα σου στείλω ένα σχεδιάγραμμα μαζί με μια λίστα πραγμάτων που θα χρειαστεί να πάρεις! Καλά μπάνια!
  6. Freqbox pedals

    D.I.Y help: 2 pedals into 1 enclosure

    για να σου δωσω πληρες διαγραμα πρεπει : α. να ξερω με πια σειρα θες να ειναι τα πεταλακια μεσα στο κουτι β. αν εχεις desoldering tools (αν οχι θα σου πω τι πρεπει να παρεις) γ. να περιμενεις μεχρι την πεμπτη που θα γυρισω στην αθηνα. Ειμαι στο πυλιο και δεν εχω το παραμικρο γραφιστικο προγραμμα εδω. ουτε καν draw. επισης αν θες προσφερομαι να στη κανω δωρεαν τη δουλεια αν μου φερεις τα υλικα, 20 λεπτα περνει το πολυ, περισσοτερο θα κανω να ζωγραφισω στο illustrator ;D
  7. Freqbox pedals

    D.I.Y help: 2 pedals into 1 enclosure

    Μαλλον, πριν σου στειλω το σχεδιαγραμμα και σε καψω , ξερεις πως να αφερεσεις τους Momentary διακοπτες που χρησιμοποιει η boss και η digitec? αν οχι καλυτερα να μην προχωρισεις σε rehousing, ειναι πολυ πιθανο να καταστρεψεις τα πεταλακια.. Παντος η καλυτερη λυση για εσενα ειναι ενα loop box απο αυτα που εκανε post ο φιλος πιο πανω.Αν επιμενεις παντος σου ανεβαζω το σχεδιαγραμμα.
  8. Freqbox pedals

    D.I.Y help: 2 pedals into 1 enclosure

    εντός της ημερας θα ανεβάσω ένα σχεδιάγραμμα για το πως ακριβώς να κάνεις αυτό που θες. :)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου