Προς το περιεχόμενο

Σπύρος Τσαρού

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    8
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή Σπύρος Τσαρού

0

Φήμη

  1. Θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλα. Πρώτα απ'όλα όμως να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που έχουν απαντήσει και με έχουν βοηθήσει ο καθένας με τον τρόπο του. Λοιπόν: 1) Αρχικά να πω ότι ο neck μαγνήτης μου αρέσει πολύ, ο bridge μου τα χαλάει λίγο. 2) Υπάρχει ένα θεματάκι που μου έτυχε πρώτη φορά με κιθάρα, και ίσως να έχει σχέση με τα ηλεκτρικά της (απλή υπόθεση). Η κιθάρα είναι μεταχειρισμένη, την πήρα από συμφορουμήτη. Για να βγάλω σεβαστό ήχο (π.χ σε καθαρό) και τα 2 tone τα γυρνάω στο 9-10 (δηλαδή τέρμα πρίμα). Κάτω από εκεί όχι μόνο "μπασάρει", αλλά σαν να ψιλοχαλάει κι'όλας. Αυτό το αναφέρω επειδή κάτι είπατε για τα ηλεκτρικά των epi. 3) Νιώθω ότι θέλω έναν διαφορετικό ήχο, για αυτό και θέλω να τους αλλάξω. Προσπαθώ να βγάλω καλύτερο ήχο, αυτό είναι το μόνο μέλημά μου. + Επιπλέον έχει κανείς να προτείνει κάποιο άρθρο για να ενημερωθώ περί των ηλεκτρικών μιας κιθάρας?
  2. επίσης το budget είναι κάτι που δεν με απασχολεί... χρειάζομαι κάτι που θα έμπαινε σε μια επαγγελματική κιθάρα. Ή έστω κάτι που θα κάνει την κιθάρα μου να συναγωνίζεται επάξια άλλες επαγγελματικές...
  3. Και τα βρόμικα πως θα δουλεύουνε? :P Αφού άμα τα σβήσω δεν έχω πια βρόμικα... ???
  4. Φίλε μου Αθήνα είμαι σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!! Μήπως θες να μου γράψεις facebook ή κάτι άλλο για να επικοινωνούμε πιο εύκολα? Πως απενεργοποιώ τα "cosm preamps" της πεταλιέρας που είπες?
  5. Ελληνικό ροκ και έντεχνο παίζω με το συγκρότημα μου...τώρα το ιδανικό για εμένα θα ήτανε να παίζω με τον μαγνήτη στην θέση "Rythm" jazz και με τον άλλον μαγνήτη ("Tremble") να παίζω alternative κλπ.... αλλά μου φαίνονται λίγο εξωπραγματικά αυτά που ζητάω...
  6. Τι μαγνήτες προτείνετε για έντεχνο - alternative rock κλπ. Όχι κάτι "βαρύ" ... Σκεφτόμουνα να βάλλω τους αντίστοιχους της gibson..
  7. Για πρόβες την βάζω σε έναν 15αρι τρανζιστοράτο ενισχυτή της marshall (είναι ο μόνος διαθέσιμος). Για live ανάλογα το μαγαζί, συνήθως σε combo ενισχυτή... ΚΑΙ στις 2 περιπτώσεις την βάζω στο input. Η κιθάρα που χρησιμοποιοώ είναι μια epiphone les paul custom, με μαμά μαγνήτες..
  8. Παιδιά αγόρασα την εν λόγω πεταλιέρα και τα έχω βρει σκούρα...δουλεύω κυρίως pre-set, καθαρά βγαίνουν πολύ καλά. Στα βρώμικα όμως έχουμε ένα θεματάκι....ειδικά όταν πάω να "φτιάξω" ένα από την αρχή. Οπότε καμιά συμβουλή γενικά? Το manual λέει πολλά, αλλά είναι χαοτικό..κανα "τρικ" υπάρχει? *Την πεταλιέρα την χρησιμοποιοώ κυρίως σε συναυλίες.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου