Προς το περιεχόμενο

Hypocrisy

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    7
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Hypocrisy

0

Φήμη

  1. http://www.artsound.gr/catalog/fender-stage-1000-100w-enisxytis-kitharas-p-4951.html Ρωτώντας απο περιέργεια και μόνο, έχει κανείς γνώμη για αυτόν τον ενισχυτή? Δεν είναι υπερβολικά ακριβός για solid state?
  2. Ευχαριστώ για την απάντηση. Ναι η πεταλιέρα με καλύπτει απο gain (εχει πάρα πολύ) και eq.
  3. Κάνει αυτός ο ενισχυτάκος για μέταλ αν χρησημοποιηθεί με ένα Zoom G3X και μια κλειστή καμπίνα 2χ12? Παίζω σε υπνοδωμάτιο σε σχετικά χαμηλές εντάσεις.
  4. http://www.thomann.de/gr/fender_am_std_2012_strat_hssmn_bk.htm http://www.thomann.de/gr/fender_stdstratocaster_hss_mnbk_2011.htm Ποιές είναι οι πιο τρανταχτές διαφορές μεταξύ των δυο? Αξίζει η αμερικάνα τα παραπάνω χρήματα?
  5. http://www.thomann.de/gr/fender_std_stratocaster_hss_mnaw.htm Καλημέρα. Η παραπάνω κιθάρα πως σας φαινεται? Την έχει δοκιμάσει κανείς? Στον οδηγο αγοράς για strat ο Superfunk λέει να αποφύγουμε τις standard λόγω κακών μαγνητών. Ισχύει και για αυτήν? Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχει μέχρι 500 ευρώ και να είναι HSS.
  6. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Το Axe FX απο όσο έψαξα κοστίζει μεταχειρισμένο αρκετά πάνω απο χίλια ευρώ ενώ εγώ διαθέτω 1600 συνολικα. Θα ήθελα μια άποψη και για το VoodooValve της Rocktron Ο μονος λαμπατος τελικός που είναι μεσα στο Budget μου ειναι ο Marshall 20/20. Ειναι τόσο ανώτερος του Velocity 300 που να δικιολογεί την υπερδιπλάσια τιμή? Το θέμα είναι πως αν πάρω αυτόν θα πρέπει να κόψω από την καμπίνα και δεν ξέρω τι είναι καλύτερο: μέτριος τελικός με καλή καμπίνα η καλός τελικός με μέτρια καμπίνα? Τελικά μάλλον κλείνω προς rack μεριά. Stavros_F το Boss GT Pro θα το κοιτάξω. Φοβάμαι όμως να μπω στη διαδικασία να ψάχνω για μεταχειρισμένο τελικό.
  7. Γεια σε όλους, παρακολουθώ το φόρουμ χρόνια αλλά μόλις έγινα μέλος καθώς έχω ανάγκη απο τις συμβουλές σας. Το θέμα έχει ως εξής: εδώ και 2 με 3 χρόνια μαζεύω χρήματα για έναν καλό ενισχυτή και έφτασα επιτέλους στο επιθυμητό ποσό των 1500 με 1600 ευρώ. Λέω εντάξει το δυσκολότερο πέρασε, πάμε τώρα για έρευνα αγοράς. Αμ δε. Το πρόβλημα δεν είναι απλά η επιλογή του ενισχυτή, το πρόβλημα είναι οτι δεν ξέρω τι ηχο θελω. Η μαλλον για να το θέσω καλύτερα μου αρέσουν τα πάντα. Απο τα καθάρα που παίζουν αυτοί με τις στρατοκαστερ στα μπουζουκτσίδικα μεχρι τα υπερκτηνώδη distortion των Nevermore και των Suffocation. Επίσης μου αρέσει πολύ να ψάχνομαι με εφφε και να πειραματίζομαι με διάφορους ήχους. Ετσι λοιπόν περνάει από το μυαλο μου η λύση του πολυεφφέ. Τωρα όμως δημιουργούνται άλλα ερωτήματα. Αν πάρω πολυεφφέ που θα το βάλω?(Να λείπει η προφανής απάντηση ;D) Αν το βάλω σε ενισχυτή ερχόμαστε πάλι στο αρχικό ερώτημα, ΤΙ ΕΝΙΣΧΥΤΗ. Και μήπως καλύτερα να το βάλω στο effects loop του ενισχυτη ωστε να μην χρωματίζεται με τις τυχων ιδιαιτερότητες του? (Ειπαμε οτι θέλω να ψαχτώ με διάφορους ήχους οπότε θα πρεπει να εχει καλη συμπεριφορά σε οτι κι αν του βάλω να παίξει). Τότε όμως δε θα πάρω τζάμπα ολόκληρο ενισχυτή? Μήπως να πάρω καλύτερα τελικό και καμπίνα? Με αυτήν τη λογική λοιπόν, η οποία μπορεί να είναι και τελείως λάθος κατέληξα στον συνδιασμό πολυεφφε-τελικος-καμπίνα. Δυο σετάκια που σκέφτηκα στα χρήματα που διαθέτω είναι αυτά: 1 Line6 Pod HD Pro-Rocktron Velocity 300-Engl 2x12 2 Line6 Pod HD 500-Marshall el84 20/20-Harley Benton 2x12 Vintage Τι λέτε? Πράγματικά έχω πελαγώσει και κάθε συμβουλή θα ήταν ευπρόσδεκτή.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου