Προς το περιεχόμενο

Sitsena

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    17
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή Sitsena

0

Φήμη

  1. Φίλε nicκ καταρχήν θα ήθελα να πω οτι λυπάμε για την στραβή που σου έκατσε... Καταρχήν θα ήθελα να ξεκινήσω λέγοντας σου οτι δυστηχώς το να κάνεις μία ανταλλαγή ή αγορά μέσω ιντερνετ που είναι τελείως απρόσωπο είναι ενα παρα πολυ μεγάλο ρίσκο... Ητε καλώς ήτε κακός η ανταλλαγές και οι αγοραπωλησίες γίνονται με την προϊπόθεση να αποκτήσουμε κάτι καλύτερο απο αυτό που είχαμε οπότε το τι θα κάνεις σε μία ανταλλαγή ή μία αγορά οπου ο άλλος δν είναι ευχαριστημένος με το εμπόρευμα έχει να κάνει καθαρά και μόνο με τον χαρακτήρα του άλλου... το οτι σου απέκρυψε στοιχεία και δν σου μίλησε ανοιχτά για την κατάσταση του οργάνου είναι πάρα πολύ χοντρή μακακια αλλα επειδή οπως σου προανέφερα έχει να κάνει με το οτι πάς για κάτι καλύτερο και με τον χαρακτήρα του κάθε ενα, έτσι και ο τυπάς πήρε κάτι καλύτερο απο αυτο που είχε και τώρα δν είναι χαζός να το επιστρέψει.... απο θέμα πολιτισμένης λύσης για μένα πάνε στην αστηνομία και ρώτα τι παίζει με το θέμα της διαδικτυακής αστηνόμευσης και ασφάλειας μήπως ξέρουν να σου πούν που να μιλήσεις και αν μπορέσεις και βγαλεις άκρη απο εκει.. αλλιώς μετα πάς σε πιο ακραίες λύσης που μας απαγορεύεται να αναφέρουμε εδω μέσα... ::)
  2. ενταξει παιδιά όλα οκ.. απλα άργησε πολύ να έρθει το μνμ.... :)
  3. παιδια μια μικρη βοήθεια γιατι είδα στις αγγελιες κάτι μεταχειρισμενες με ενδιαφερουσες τιμές και δν μπορω να συνδεθω ωστε να επικοινωνήσω με τον πωλητή... δοκίμασα να κάνω εγγραφή απο την αρχή αλλα δν δέχεται το κανονικό μου εμαιλ... ενω έδωσα αλλο εμαιλ περιμένω να μου έρθει μνμ ωστε να ολοκληρώσω την εγγραφή αλλα δν μου έχει ερθει ακομα κάτι... τι πρεπει να κάνω????
  4. Φίλε marathon δέν διαφωνώ στο θέμα του προσωπικου γούστου και κριτηρίων.. απλα επειδή δν έχω την δυνατότητα να δοκιμάσω πολλές κιθάρες απο αυτές που βλέπω και μου αρέσουν ή μου έχουν προτείνει γιαυτό προσπαθώ να μαζέψω γνώμες και να διασταυρώσω γνώμες με δικά μου γουστα και κριτήρια ωστέ τα υποτιθέμενα 100€ ή 200€ που για κάποιους είναι ψίχουλα για κιθάρα αλλα για μένα είναι πολλά λεφτα γιατι αυτη τη στιγμή δν δουλεύω ωστε να έχω την ικονομική δυνατότητα να τα δώσω για το χόμπι μου ενώ μπορώ να τα αξιοποιήσω κάπου καλύτερα σε έξοδα που τρέχουν... γιαυτο ρωτάω και λέω τι μου έχουν προτείνει ωστε να μπορώ να κρίνω καλύτερα για μένα που να δώσω αυτα τα λεφτα.. φιλε atav τα 200 ευρώ με τις παρούσες συνθήκες θα καθυστερήσω πάρα πολύ να τα μαζέψω και δν ξέρω αν θα αντέξει μέχρι τότε η κιθάρα σαν επισκευασμένη ή θα ξανα σκευρώσει σε κάνα μήνα... οποτε μάλλον θα πάω για την harley μιας και μάρεσε και σαν εμφάνιση και σαν ήχος... Αν τυχει ποτε να εχω την οικονομική δυνατότητα πάντος θα δω για lag και για vintage (μαρεσε ο ήχος της απ ότι είδα σε βιντεακια...) Τέλος πάντων... όπως και να έχει σας ευχαριστώ όλους για τις γνώμες σας και για το χρόνο που φάγατε με το θέμα μου... :)
  5. κοίτα δν λέω οτι η δικιά μου θα είναι ποιότητας ασχετα που λέει οτι είναι απο έλατο το καπακι και απο τριανταφυλλιά η ταστιέρα (ένας θεος ξέρει κατα πόσο αληθεύουν αυτα)... αλλα όπως και να έχει μαζι με μεταφορικά και τα σχετικά θα μου βγεί 115 ευρώ ένω μία stagg απο μαγαζί ξεκινάει απο 140 150€ και ανεβαίνει... άν είναι να δωσω τόσα λεφτά γιατι να μν πάρω μία fender σειρα CD που εχω ακούσει πολύ καλα λόγια ή οπως είπαν και καποιοι δικοί μου γιατι να μν δώσω 50€ επιπλέον αν θέλω πια τόσο πολύ να παρω την αυθεντική την ovation :)
  6. εμενα ο μαστωρας μου μου ειπε οτι εκτος του οτι δν ειναι καλα σεταρισμενες δν ειναι και απο καλο υλικό... οι περισσοτερες ειναι απο πεπιεσμενο χαρτόνι ούτε καν μασιφ
  7. χμμμ οκ... δν πειράζει... απλα ρωτάω γιατι πηρε ενα φιλαράκι μου μια ακουστική J&D στα 89€ για να μάθει να παίζει κιθάρα εκει πάνω αλλα δν μπορω να πω οτι με πολυ ενθουσίαζε η ακουστική και το πιάσιμο της... γιαυτο ρωταω να παρω γενικότερα μια άποψη μήπως είμαι εγώ στραβός που δν ξέρω και πολλα απο κιθάρες Χαχαχαχα.. σωστό τον βρίσκω... αν είναι πές του να μου στήλει την ηλεκτροακουστική να μν την έχει και σκονίζεται... :P Παντος μετα απο λίγο ψάξιμο στο youtube και ακούγοντας και αυτόν Oasis Wonderwall FAN MADE Cover μπορώ να πω οτι μου άρεσε πάρα πολυ ο ήχος της και κατα 90% θα την πάρω καποια στιγμή μάλλον απο μήνα αν θα υπάρχει ακομα...
  8. Κοιτα... για να πω την αλήθεια δν είναι και άσχημος ο ήχος της για τα λεφτά της και βισματομενη σε ενισχυτή και χωρίς ενίσχυτη... σε σχέση με την κανονική την ovation δν θα έλεγα οτι έχει και πολυ μεγάλη διαφορα στον ήχο της απ ότι έχω δει καποια βιντεακια στο youtube... η αλήθεια είναι οτι την περιμενα κάπως χειροτερη.... σε σχέση με την fender όμως η αλήθεια ειναι οτι έχει πιο χαμηλή ακουστική και δν έχει ουρά.... :-\ καλα κάνεις και μου λες τη γνώμη σου και μου δείνεις προτάσεις... να σαι καλα και σε ευχαριστώ παρα πολυ.... μετα απο κάποια βιντεάκια που έχω δει για την Harley σκέφτομαι να την τσιμπήσω.. μέχρι να μαζέψω ομως τα λεφτα δν έχω πρόβλημα να ακούσω και καμία αλλη πρόταση... βασικά η cort τι λέει σαν μάρκα σε σχέση με την harley γιατι έχω δει την ίδια την κιθάρα της ovation και τις harley να την δείνουν στο ebay στα 150€ τι παρα πάνω έχει και την δείνουν 50€ πιο ακριβα απο την harley??? και τέλος harley σύγκριση με της jack & daniel ποια ειναι πιο καλη??
  9. δηλάδη για μία φθυνή λύση μέχρι 120 130 ευρω κιθάρα θα την πρότεινες σε σχέση με κάποια άλλη?? ας πούμε με μιά μαθητική fender ή μία stagg (γιατι δν έχω ακουσει καλα σχόλια για τις stagg)
  10. έλα ρε φίλε αυτη ειναι που σκέφτομαι να πάρω στα 100 ευρω... κοίτα η κιθάρα που είχα/εχω απο τα αλεξπαρκ είχε πολύ σκληρές χορδές και μου έκοβε τα δάχτυλα.. κατα τύχη μια μέρα που πήγα και ρώτησα στο μάστωρα μου αν μπορούμε να βρούμε ηχειακι ή μαγνήτη για την κιθάρα όταν την πηγα να δοκιμάσουμε έναν καλό μαγνήτη που μου έδειξε στα 80€ μου είπε οτι οι χορδές μου ήταν πολύ ψηλά και θέλανε κατέβασμα... όλη η ιστορία κατεβάσματος και καινούργες καλές χορδες μου βγηκε στα 25 με 30€ οπου απο εκεί και μετα έπαιζα ανετότατα η συγκεκριμένη που λες που έχει και ο πατέρας σου απο θέμα ήχου συγκριτηκά με μια απλή ακουστική κιθάρα των 100 150 ευρω τι ήχο βγάζει??? μπορείς να στήλεις σε pm το email σου ή skype να μιλήσουμε απο εκει αν σου είναι και έυκολο και έχεις και κάμερα κ ήχο να μου την δείξεις και να παίξεις λίγο να την ακούσω/????
  11. χμμμ... οποτε να ξεχασω το ενδεχόμενο που σκεφτόμουνα για την harley banton.. γιατι σκεφτόμουνα αντι για να δώσω 200€ για μια κιθαρα να έδεινα 100 στην ovetion και 100 στην http://www.thomann.de/gr/harley_benton_l_400_sbl.htm μιας και μαρέσει παρα πολυ αυτο το στήλ ηλεκτρικής ωστε να κάλυπτα και τις 2 απετησεις μου... ::)
  12. καταρχήν η κιθάρα που έχω τώρα δν είναι σκαφάτη και κατα δεύτερον δν εχω βάλει κρυσταλλο για τον ήχο αλλα μαγνήτη κανονικό... άρα γιατι να κάνει βόμβο μικροφωνισμούς ήχους κλπ?? πριν το μαγνήτη που έκανα τη βλακία και έβαλα ταμπλέτα πάνω στην κάσα είχε μαμηθεί ο δίας με μικροφωνισμούς βόμβους παράσιτα και τα σχετικα...
  13. χμμ... λεω και εγω γιατι αρχισε να βγαζει κρυο απο τόσο νωρίς... blue ευχαριστώ πολυ για την γνώμη σου.. θα δω τι θα κάνω... μέχρι να μαζέψω τα λεφτά άλλωστε θα μου πάρει κάνα 3μηνο (μπορεί και παραπάνω) μέχρι τότε θα δω και τι άλλο παίζει σε αυτα τα λεφτα και ανάλογα θα αποφασίσω... βασικά την ηλεκτρακουστική την ήθελα παραπάνω γιατι έχω κάτι φιλαράκια με συγκρότημα και απο καμιά φορα μαζευόμαστε και παίζουμε όλοι μαζι στο στούντιο (εννοείται οτι δν είμαι εγω για live)... μέχρι στιγμής με αυτή την κιθάρα που είχα ήμουν ικανοποιημένος απο τον ήχο παρότι ήταν φθυνιάρικη και την λέγανε όλοι κονσέρβα, τον μαγνήτη τον έβαλα για να μπορώ να ακουγομαι μαζι με την ηλεκτρική και τα ντραμς και είδα οτι μου έδεινε ωραίο ήχο και με παραμόρφωση και σχετικά ανεβασμένο Gain μπορούσα να την δουλέψω και λίγο σαν ηλεκτρική... απλά κάπως έτσι σκεφτόμουνα και για ηλεκτρακουστική γιαυτο και είπα για την ovation.. αν υπαρχει καμία άλλη προταση κιθάρας σε αυτα τα λεφτά και με παρόμοιο σχεδιασμό καλοδεχούμενη.... :) βασικά επείδη έχω σκεφτεί κατι μόλις τώρα... ποση διαφορά μπορεί να έχει στον ήχο και στην αντοχή η ovation απο την harley benton απο την στιγμή που λένε και οι δύο οτι έιναι φτιαγμένες απο τα ίδια υλικά στα χαρακτηριστηκά τους???
  14. Ειμαι 27 χρονών... απλα το είδος μουσικής που μαρέσει και ακούω πιο πολυ είναι μέταλ και πανκ (οχι οτι εχω προβλημα με τα αλλα είδη μουσικής(εκτος απο σκυλαδικο)) Το έχω σκεφτεί για ηλεκτρική αλλα δν θα μπορώ να την πέρνω και να αράζω παρεϊστηκα σε παραλλίες και έτσι... ;D Ψάχνω να βρώ κάτι να με καλύπτει και στα 2 όσο περισσότερο γίνεται...
  15. στην league έχω βάλει ενα κινέζικο μαγνήτη που βρήκα στα ebay με 13 ευρώ και μπορω να πω οτι αν και δν έχω τον ήχο μιας ηλεκτρικής φέρνει κάπως ο ήχος του σε ηλεκτική για σόλα και για λίγο θρασάρισμα... κάπως έτσι ευελπιστώ και έχω την εντύπωση οτι θα είναι και με την ηλεκτρακουστική...
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου