Προς το περιεχόμενο

ikera

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    9
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή ikera

0

Φήμη

  1. Ισχύουν όσα έγραψες. Όλα δείχνουν ότι στρέφομαι στην επιλογή του Β τοίχου. Δεδομένου ότι θα έχω τον ήλιο κυρίως στα αριστερά αλλά και θα υπάρχει χώρος αρκετός για εκμετάλλευση. Το μόνο που με προβληματίζει για την επιλογή του Β είναι ότι στα δεξιά μου θα έχω early reflections ενώ στα αριστερά μου όχι. Φοβάμαι δηλαδή ότι το ακουστικό πεδίο θα είναι αριστερά πιο καθαρό από ότι δεξιά. Βέβαια σίγουρα θα θέλει απορροφητικά όλος ο δεξιός τοίχος. Ομοίως και ο πίσω μου. Αποριες: 1. Αριστερά όμως που σχηματίζεται αμβλεία γωνία από τους τοίχους; 2. Ο κατασκευαστής των ηχείων προτείνει ελάχιστη απόσταση από τοίχους το 1.5μ. Λογικο αν και φαίνεται πολυτέλεια για όλους μας τι γίνεται με αυτό;
  2. Απαπα ναμμος και Ρέμος ούτε με σφαίρες!! Θα ήθελα ωστόσο μια δικαιολογημένη άποψη για τις προτάσεις σας.
  3. Ναι τα δύο μεγάλα ανοίγματα είναι μπαλκονόπορτες.
  4. Οπότε εννοείς τη θέση 3. Φοβάμαι ότι ο τοίχος στα δεξιά μου και η απουσία τοίχου στα αριστερά μου θα προκαλέσει ανισότητα στο πεδίο.
  5. Γεια χαρά. Λοιπόν, πρόκειται να φτιάξω ένα home studio για ηλεκτρονική μουσική. Τα βασικά μου μονιτορ είναι τα Yamaha #HS80M με μια κάρτα Focusrite Saffire Pro-24. Ο χώρος, φαίνεται στις φωτογραφίες. Προσπαθώ να σκεφτώ ποιά είναι η καλύτερη θέση για τα μόνιτορ και το γραφείο. Σκοπός είναι να μην πιάσουν τα ηχητικά μου ολόκληρο το δωμάτιο που είναι και μεγαλούτσικο αλλά σκέφτομαι να χωρέσω και μια τηλεόραση στερεωμένη στον τοίχο και ιδανικά και έναν τριθέσιο καναπέ. Σκοπεύω να φτιάξω ηχοαπορροφητικά πάνελ με πετροβάμβακα οπότε η διάταξη των ηχείων στο χώρο θα καθορίσει και το πόσα πάνελ θα μπουν και πού. Ποια είναι η ιδανική διάταξη των ηχείων;
  6. epic is epic ναι για αυτό ξεκίνησα το θέμα. Αν έχετε κάποιο δάσκαλο ή Ωδείο να μου συστήσετε στις περιοχές που προανέφερα.
  7. σωστό! Αλήθεια οι πληκτράδες που έχουν μια ευχέρεια στα χέρια για αυτοσχεδιασμό αλλά και καλό μουσικό αυτί που αναγνωρίζουν συγχορδίες κλπ τι background έχουν; κλασικό αρμόνιο; μοντέρνο; πιάνο; πέρα από τις χιλιάδες ώρες πίσω από το όργανο μιλάω Περιοχή: Δυτική Αθήνα Περιστέρι - Αιγάλεω και πιο Δυτικά.
  8. Γουό! [move]Ευχαριστώ[/move] για τις εξαιρετικές απαντήσεις. Λοιπόν θέλω/φαντάζομαι τα εξής: - όχι πτυχία - αδιάφορο - να μπορώ να συνοδεύω με ακόρντα - να μπορώ να αναπαράγω μια απλή μελωδία - να μάθω τα βασικά για σύνθεση και αρμονία - να μπορώ να χτίζω αλληλουχίες από συγχορδίες - ευελιξία στο δεξί χέρι γράφω [move]house/techhouse[/move] και λοιπά ηλεκτρονικά οπότε φαντάζομαι ότι η βάση θα είναι pop+jazz σκέφτηκα το ενδεχόμενο του Πιάνου αλλά δε θα ήθελα να μπω στο τριπάκι της αυστηρά πιανιστικής μελέτης.
  9. Ενώ είχα κάνει μαθήματα ως πιτσιρικάς, θα ήθελα να τα συνεχίσω/αρχίσω σοβαρά. Όχι ως αρμόνιο, αλλά ως πλήκτρα. Τι θα με συμβουλεύατε, πού να απευθυνθώ, υπάρχει συγκεκριμένη ύλη που πρεπει να καλύψω, θεωρία μουσικής, σύνθεση;; Περιοχές: Περιστερι, Αιγάλεω, Ελευσινα, Ασπρόπυργος, Χαϊδάρι. ΥΓ χρησιμοποιώ μόνο DAW κ midi keyboard.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου