Προς το περιεχόμενο

electrino

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    34
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή electrino

0

Φήμη

  1. Στόχος του αναφερόμενου (συνθέτη να πώ?) δεν ήταν η επιτυχία του κομματιού εξ΄αιτίας της όμορφης κλεμμένης μουσικής φράσης, αλλά η επιτυχία εξ΄αιτίας της φασαρίας που θα γίνονταν απ΄την αντιγραφή.Δεν ήθελε να κρύψει κάτι.Αντιθέτως, έχει πληρώσει στο κανάλι σταρ να γίνει όσο είναι δυνατόν μεγαλύτερο "σκάνδαλο", προκειμένου να ακουστεί το κομμάτι λίγο παραπάνω.Τα σχόλια που γράφονται αυτή την στιγμή, αν τα μάθαινε ο εν΄λόγω ..καλλιτέχνης , θα τον χαροποιούσαν ιδιαίτερα,ένας έξυπνος ραδιοφωνικός η τηλεοπτικός σταθμός όμως η έντυπο, δε πρόκειται να κάνει καμμία απολύτως αναφορά,ξέρουν καλά το παιχνίδι της αγοράς και τους κανόνες της παλιάς πουτ..νας και απλά δε θα έπαιζαν το κομμάτι.Και no comment. Εκτός κι΄αν έπεφτε το χρήμα ζεστό και στο σκοτάδι.
  2. Ο λόγος της αντίδρασής μου με άκομψους χαρακτηρισμούς ήταν η έντονη ενόχλησή μου από σχόλια όπως ότι είναι γελοίο το κείμενό μου(οπότε και εγώ) η ότι ψεύδομαι (σε σχόλιο-αναφορά που έκανα νωρίτερα).Δεν έγραψα κάποιο ψέμα,δεν έριξα λάσπη(ούτε με εξαπάτησαν,για συμπεριφορά μίλησα) δεν έχω κάποια εμπάθεια η διαφορά με την εταιρία που ανέφερα,δε δουλεύω σε κάποιο ανταγωνιστικό κατάστημα που πουλάει υπολογιστές(η άλλα ανταγωνιστικά προϊόντα) ΔΕ μ΄αρέσει να γκρινιάζω γενικώς (και τις λίγες φορές που έχω γράψει εδώ μέσα, κάνω χιούμορ) και θεωρώ οτι μου φέρθηκαν με προσβλητικό τρόπο (έπρεπε να ήσουν μπροστά στο τηλ αλλά και στη συνάντηση και θα με δικαιολογούσες πιστεύω) ,θα έπρεπε ίσως αν υπήρχε κάποιος διευθυντής εκεί μέσα να μάθει τι συνέβει και να απολύσει ίσως τον συγκεκριμένο υπάλληλο (μεταξύ 55 και 65 ήταν,το όνομα στη διάθεσή σου αν το θελήσεις,το θυμάμαι) για την κατ΄εξακολούθηση απαράδεκτη συμπεριφορά του.Εχω συνηθίσει στον(συνήθως) λάθος τρόπο προσέγγισης του πελάτη στην Ελλάδα (σε άλλες επιχειρήσεις-πολυκαταστήματα τεχνολογίας, οι υπάλληλοι φέρονται με τόση δουλοπρέπεια για να μη χάσουν τη δουλειά τους που σε κάνουν να στεναχωριέσαι για την εκμετάλλευσή τους από άπληστα αφεντικά αλλά ας μη πλατιάζω κι άλλο τη συζήτηση) αλλά εκεί η συμπεριφορά ήταν τόσο ανάρμοστη που τη θυμάμαι ακόμα.Και είχα πάει ειλικρινά για να αγοράσω , έστω και στα 2700, εξαιτίας της συμπεριφοράς τους αναγκάστηκα να ψαχτώ στο εξωτερικό και δεν ήταν χαρά μου να βλέπω ότι δέχομαι χίλιες φορές ποιό φιλική αντιμετώπιση και εξυπηρέτηση από καταστήματα της χώρας που ζεί η Μέρκελ.Αποσύρω τους χαρακτηρισμούς προς το προσωπό σου trolley στο προ-προηγούμενο σχόλιο.Καλό βράδυ.
  3. Ένα ρητό λέει veritas omnia vincet που στα λατινικά σημαίνει "η αλήθεια νικά τα πάντα", την αλήθεια μου την κατέγραψα (με πικρία)και δε παίρνω τίποτα πίσω, αν είχα και ένα datsun δε θα με χάλαγε, θα έκαιγε το ένα τρίτο από το δικό μου και θα μπορούσα να πουλάω και πατάτες(δουλειές του μέλλοντος).Είναι διασκεδαστικό να πουλάς πατάτα με πτυχίο Μ.Ι.Θ.Ε καποδιστριακού.Ποιό διασκεδαστικό κι απ΄το να λιώνω το Max for Live η το Pacarana kyma μου στον Quadcore 2.8 ,ένα βίτσιο-κατάλοιπο της ψηφιακής τύρβης που βίωσα όντας ενθουσιώδης νέος με έναν φτωχό Next Cube τότε και έναν ταλαίπωρο μαγνητο-οπτικό σε έναν πλανήτη όπου μιλάγαμε άγνωστες για το ευρύ κοινό γλώσσες όπως cmix , csound κλπ. Κλείνω εδώ τη συμμετοχή μου στο θέμα σχολιάζοντας για τα πάραπάνω που γράφτηκαν"qui habet aures audiendi,audet".
  4. Ο κάθε γελοίος πιθηκάνθρωπος, μαϊμού χωρίς μουστάκια και παντελόνια που θα έλεγε και ο Ζαφείρης Μελάς απαντάει υβριστικά στο μηνυμά μου.Δε τα βάζω με σκουπίδια γιατί είναι χαμένος χρόνος, οι υπόλοιποι που είστε σοβαροί εδώ μέσα και δε φταίτε και τίποτα μάθετε ότι ενας Mac Quadcore 2.8 ο οποίος αγοράστηκε πριν δυό χρόνια καινούργιος με εγγύηση απο Γερμανία, αγοράστηκε 2.300 ευρώ(μέσα στην τιμή τα μεταφορικά με UPS κούριερ) τη στιγμή που στην Ελλάδα ΑΚΡΙΒΩΣ για τον ίδιο όλοι θέλαν 2700 ευρώ(Εξαίρεση ένα μαγαζί στην Κύπρο που ανακάλυψα αργότερα και είχε τιμή κι αυτός 2300 ευρώ).Το κάθε σκουπίδι απατεώνας λοιπόν σαν τον παραπάνω που έχει ψευτοάποψη μη το λαμβάνετε υπόψην απλά να αποφεύγετε τέτοιους γελοίους τύπους γιατί αυτοί έφτασαν την Ελλάδα μας εδώ αλλα θα τους μηδενίσουμε κι΄αυτους και τις εταιρίες τους και ας ελπίσουμε να υπάρξουν νέες επιχειρήσεις με ποιό καθαρούς ανθρώπους και κανόνες λειτουργίας.
  5. Επί της Βουλιαγμένης ήταν.Ο λύκος αλλάζει τρίχωμα μόνο. Το τί είναι υστερία η όχι και ποιός εκπροσωπεί συμφέροντα της προαναφερόμενης εταιρίας (έστω και καλυμμένα με το παραπάνω κείμενο) το κρίνουν οι αναγνώστες.ΟΦΕΙΛΑΝ να μου πουν τιμή τηλεφωνικά κατά την αποψή μου και τιμή στο site τότε ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ.Δε μπορώ να καταγράφω τις τηλεφωνικές κλήσεις για να φανεί ποιός ήταν ο απαράδεκτος της υπόθεσης.Εγώ ξέρω ότι με ανάγκασαν να παω στην εταιρία τους για να πάρω τιμή και τελικά ΔΕ μου τη εδώσαν κι όλας, αλλά μου ζητήσαν το mail μου για να μου .. την στείλουν.. Οσο για την ερώτηση σχετικά με το σκληρό δίσκο που ανέφερα τα πράγματα γίναν ακριβώς έτσι.
  6. Και που να τολμήσετε αγορά Mac η Apple προϊον η επισκευή η οτιδήποτε από Document store στη βουλιαγμένης... εκεί να δείτε γέλιο. Κανονικά η Apple θα έπρεπε να τους απαγορέψει πώληση προϊόντων της για να μη δυσφημίζεται αλλά και πάλι δεν υπάρχει πρόβλημα, όσο υπάρχει Thomann.de η Notebook.de θα αγοράζουμε απο κεί ή απο ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ εντός Ελλάδος μέχρι να κλείσουν. Ρώταγα τιμή για Mac Quadcore στην Document store πχ. Απάντηση υπαλλήλου.Δε δίνουμε τιμές από το τηλ.Βρε αμάν .. τίποτα, δε δίνουμε τιμές απο το τηλ. Πάω από κεί.Αρχίζουν τις μπούρδες.. πάρτε τον 8core (λες και μεις δε το ξέραμε αν είχαμε 5 χιλιάδες ευρώ, περίμενα να μου ανοίξουν τα μάτια).Οταν λοιπόν επέμεινα στον quadcore 2.8 ο ένας, υποτίθεται το .. μεγάλο κεφάλι εκεί μέσα, αποχώρησε απογοητευμένος με υφάκι απέναντί μου σαν να ήμουν ζητιάνος και είπε στον νεαρό υπάλληλο... συνέχισε εσύ.. Εγώ όπως τους είχα πεί και στο τηλ , ήθελα απλά ΜΟΝΟ την τιμή για έναν quadcore 2.8 , ούτε extra ούτε τίποτα.. Εεεεε λοιπόν ... τιμή ...δε μου είπαν ΟΥΤΕ απο κοντά!!! Μου είπαν να φύγω...(!!!!! οι ίδιοι με κάλεσαν στο μαγαζί γιατι τηλεφωνικά δε δίναν τιμή!!!) και μου ζήτησαν ένα mail για να μου στείλουν την τιμή ... εκεί!!!!. Δηλαδή με κατέβασαν Βουλιαγμένης.... 30 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι μου για να μου ζητήσουν .... το mail μου... Μετά από κάποιες μέρες και αφού μου στείλαν τιμή, πήρα τηλ και ρώτησα αν ο Quadcore 2.8 χρησιμοποιεί δίσκους και SataII και SataIII (άσχετος τότε εγώ).Απάντηση του... τρομερά έξυπνου και κυρίως... ευγενικού υπευθύνου τους "ελάτε να τον πάρετε". Λέω ποιόν να πάρω? Μου λέει .. "το δίσκο που θέλετε". Μα λέω ... ακόμα δε σας είπα μέγεθος και δε μου είπατε τι μάρκες φέρνετε.Σας ρώτησα αν φοράει και SataII και SataIII. Απάντηση ... "ελάτε να τον πάρετε". Του ξαναλέω τρίτη φορά.Αυτός που θα μου δώσετε θα είναι SataII η SataIII ? Απάντηση ... "ελάτε να τον πάρετε" (!!!!!!). Σκέφτηκα ... σε αυτιστικό η βλαμμένο έχω πέσει.Του λέω.. "ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙ SataII Η SataIII ΝΑΙ Η ΌΧΙ ?" Απάντηση... "Όχι δε μπορώ.Ελάτε να τον πάρετε" (!!!!!!).. Μιλάμε για διεστραμμένη και άρρωστη κατάσταση εξυπηρέτησης.. Του λέω δε θέλω τίποτα και το έκλεισα. Απευθύνθηκα στην NOTEBOOK.DE στην Γερμανία.Μου απάντησαν σε ΟΛΑ , μου έστειλα λίστες ολόκληρες με συμβατότητες και στο τέλος τον πήρα κι΄απο εκεί, με εγγύηση και ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ευρώ φτηνότερα. Το άλλο το Document store μετά απο 20 μέρες άρχισαν να μου στέλνουν ενοχλητικά mail αν τελικά ... θα το πάρω απ΄αυτούς(!!!!!!) χαχαχα . και με ενοχλούσαν και στο τήλ ... τι τελικά αποφάσισα... αφού απορώ πως αυτός ο υπεύθυνος πωλήσεων ΤΟΛΜΗΣΕ να με πάρει τηλ να με ρωτήσει τι αποφάσισα τελικά για να ξέρουν αν.. θα τον παραγγείλουν.Του είπα να μη με ξαναπάρει γιατί θα απευθυνθώ στην HOL για παρενόχληση. Αγοράζουμε ΜΟΝΟ απο εξωτερικό κατά 95% (τουλάχιστον όταν πρόκειται για τεχνολογία) μέχρι να... EDITED. απο τη διαχείριση.
  7. Δε βλέπεις τούνελ γιατί είμαστε μες το τούνελ χωρίς φώς. Αν ξαφνικά αρχίσεις να βλέπεις στο βάθος φως και ακούσεις και σφύριγμα τρένου,καλύτερα βάλτο στα πόδια ;D
  8. Παλιότερα οι εντάσεις εδώ μέσα τελειώναν με πιστολίδια, κάνα δυό χειροβομβίδες και με τον πληκτρά να πυροβολεί στο τέλος τον κιθαρίστα 5 φορές και το γουέστερν να τελειώνει. Τώρα οι εντάσεις καταλήγουν να κλείνουν σε κλίμα ευγένειας και σεβασμού μεταξύ των διαφωνούντων και πάνε και σε ταβέρνα μετά. Μήπως συντελείται κάποια κοσμοϊστορική αλλαγή σ΄αυτόν τον τόπο? Αν ναι , ξεκινάει από τους ανθρώπους της δημιουργίας και θα εξαπλωθεί μάλλον ;D
  9. χαχα Waterfall-K ;D ..και γώ είπα να τους κάνω λίγη πλάκα με τις ρέγγες αλλά δε γέλασαν και παρεξηγήθηκαν κι΄όλας μεταξύ τους.Πιστεύω πως το θέμα καλύφθηκε με τις απαντήσεις που δώθηκαν,γι΄αυτό και έκανα και χιούμορ. Κάντε μουσική και διατηρείστε την ψυχραιμία σας, κανείς δε κατηγόρησε κανέναν, κανείς δεν ειρωνεύτηκε κανέναν, μια παρέα είμαστε εδώ μέσα, άμα τη διαλύσουμε κι΄αυτήν εγώ θα πάω να γραφτώ στο φόρουμ για την Αλεξανδράτου να μαθαίνω τι μορφή patches παίρνει και με ποιό τρόπο.. (τι φορμάτ τρέχει δηλαδή κλπ) ;D
  10. Σαν wav μάλλον θα του είναι άχρηστοι εκτός κι αν εχει υπομονή να τους φτιάξει λίγο-λίγο κάνα kontakt instrument αλλά δεν αξίζει τον κόπο.Αν πάλι τους κάνει στο legacy δε τους δέχεται επιστροφή στο M1.Εκτός αυτού δε θέλει να κάνει χρήση Midiox ,μιλάγαμε για αποθήκευση σε άλλο synth οπότε ισχύει ότι είπε ο φίλος Μανωλης που το ανάλυσε απόλυτα πιστευώ , σε ποιές περιπτώσεις γίνεται.
  11. Ολα γίνονται, εγώ μια φορά είχα αποθηκεύσει στο floppy drive του SY99 μου, μια ρέγγα που μου είχε μείνει απ΄την προηγούμενη μέρα που είχαμε φασόλια και την διατήρησε μια χαρά.Βέβαια μετά απο μιά βδομάδα μύριζε λίγο αλλά την φόρτωνε κανονικά , απλά πρέπει να επιλεγεις save patch όχι save bank εκτός κι΄αν είναι πολλές, αλλά πολλές δε χωράει αν και επαιρνε δισκέτες 1,44mb οι ρέγγες είναι 1,22mb παίρνει μόνο μια, αν είναι αντζούγιες που είναι 0.35 παίρνει αρκετές. ;D
  12. Εγώ που έχω Motif ES να προτιμήσω μπουζούκι η λαούτο ? ;D
  13. Είσαι εξαιρετικός συνθέτης Άρη σε λάθος περίοδο και εποχή.. Ειδικά το πρώτο σου ντέμο είναι καταπληκτικό!!!! Με έβαλες σε πειρασμό να αφήσω κι εγώ ενα demo φτιαγμένο μόνο με ενα μικρούτσικο κόκκινο Nord Lead 2R , δεν υπάρχουν εφφέ η καμμία περαιτέρω επεξεργασία γιατί βαριέμαι πολύ αν και κάνω προσπάθειες να μη βαριέμαι (γυναίκες κλπ ). Βάλε πράγμα, μ΄αρέσει να ακούω αυτά που γράφεις!
  14. Τίποτα να μην έχουν στη ρακιέρα τους , ενα rosendahl nanoclocks έστω θα το έχουν(Armin, Dash Berlin klp ).Τόσο σημαντικό είναι πιά? Και δε παίρνουν και φτηνορολόγια,όλα ξεπερναν το ενάμιση χιλιάρικο..Τοσα πολλά hardware synth's έχουν να συχγρονίσουν η εκτός απο συγχρονιστήρι παίζει ρόλο και σε άλλα πράγματα?Θα πείτε καμμιά γνώμη να κάνουμε παιχνίδι? (πείτε για κανα jitter για κανα packet loss για κανα latency..).Thanks!
  15. Επειδή εκνευρίζομαι εύκολα όταν με γράφουν,σήμερα έστειλα και στους αγαπημένους μου Αμερικανούς να μου στείλουν απάντηση επί του θέματος. ΟΙ Αμερικανοί ,φυσικά μπροστά απ΄τη γελοία Ευρώπη ,με εξαίρεση τη Σουηδία και ίσως (αυτό τώρα μου τη σπάει αλλά όκ) τη Γερμανία , απάντησαν Κυριακάτικα σε λιγότερο από 4 ώρες. Και δε θα μπώ στη σκέψη του "έτυχε" γιατί όποτε ζητάω οτιδήποτε απο Αμερικανούς απλά ..πάντα τυχαίνει.. Τέλος πάντων, αυτά είναι προσωπική μου γνώμη που την ανέφερα και δε θα την συζητήσω έτσι κι αλλιώς γιατί δεν υπάρχει λόγος, στο θέμα μας τώρα! Φυσικά και ο αγαπητός Μανώλης Χναράκης είχε δίκιο (αυτό το ήξερα από τη στιγμή που απάντησε) αλλά για την ιστορία όπως σας είχα υποσχεθεί στους ενδιαφερόμενους, σας παραθέτω την απάντηση των συμμάχων. Kawai America Corporation " Hi όμορφε (αυτό το γράφω εγώ ;D ). Sean O'Shea here. Congrats on owning such a classic hit keyboard as the MP9500. What you're feeling was intentionally designed. On an acoustic grand piano, the hammers become lighter as you move from left to right. Of course the accuracy of replicating that sensation has progressed over the years, but the MP9500 was ahead of its time for sure. -Sean " Προσωπική μου άποψη είναι ότι τα Kawai παραμένουν τα κορυφαία πλήκτρα από πλευράς αίσθησης, δε θές να σταματάς να παίζεις σε ένα βαρυκεντρισμένο Kawai με εξαίρεση ίσως το V-piano της Roland που παίζει σε άλλη κατηγορία τιμής. Regards
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου