Προς το περιεχόμενο

rouby

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    31
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις από rouby

  1. Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση και κάτι άλλο την πρώτη φορά που φορτώνουμε ένα σετ φουντώνουμε χωριστά τα αρχεία σωστά. Όλες οι τράπεζες είναι ίδιες και οι I και οι U όπου και να σώσουμε ήχους το ίδιο είναι; στο τρ είχε πιο λίγες.

  2. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο όργανο και θα ήθελα να ρωτήσω αν και στο m3 η διαδικασία για να φορτώσουμε ήχους και sampler είναι η ίδια όπως στο tr. Και αν κάθε φορά που ανάβουμε το όργανο πρέπει να φορτώνουμε πάλι τους ήχους sampler ευχαριστώ.

  3. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση αλά όταν το σβήνω και το ξανανοίγω επανέρχεται πάλι στο αρχικό το “CU”. Τη πρέπει να κάνω για να αποθηκευτούν οι αλλαγές; Και κάτι ακόμα επειδή το ξέρης το μηχάνημα μπορείς να μου προτείνεις κάποια νούμερα για ένα καλό σετ για ελληνικό πρόγραμμα. Ευχαριστώ. 

  4. Εάν όντως έχει αυτή τη δυνατότητα, θα πρέπει να το αναφέρει το manual.

    Αν δεν έχει τέτοια δυνατότητα γιατί να έχει τόσους διαφορετικούς ήχους από τύμπανα αν δεν μπορείς  να φτιάξης αυτό που σε βολεύει? Μπαίνω στο μενού βρίσκω πιο ταμπούρλο με βολεύει το βάζω αλλά όταν το κλεινό και το ξανανοίγω δεν το κράτα στην μνήμη. Αυτό θέλω να κάνω.
  5. Θα ήθελα να με βοηθήσει κάποιος για το συγκεκριμένο μοντέλο  θέλω να φτιάξω το δικό μου σετ και να το αποθηκεύσω σε ένα νούμερο (π.χ. ταμπούρλο Νο 24 μπότα Νο10 τομ Νο61 κ.λ.π) αλά δεν ξέρω πως γίνετε αυτό, αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει ευχαριστώ.

  6. Δεν βρήκα κάποιον που να γνωρίζει στην αντιπροσωπεία o ειδικός στα όργανα έλειπε το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να ανοίξω τα αρχεία program από το set του ΡΑ50 για αυτό ψάχνω κάποιο πρόγραμμα που να μπορώ να ανοίξω το set και να βρω τους ήχους για να τους περάσω στο tr.  Ανοίγω τον φάκελο program και έχει μέσα τρις φακέλους  USER01 USER02 και USERDK μέχρι εδώ καλά δεν μπορώ να ανοίξω αυτούς τους φακέλους.

  7. το βρήκα το έβαζα σε λάθος είσοδο :-\..ευχαριστώ πολύ για την υπομονή σας...!!!

      Να ρωτήσω και εγώ κάτι η είσοδος του μικροφώνου στον υπολογιστή είναι στερεοφωνική η μονοφωνική ? Καθώς επίσης και η έξοδος της κονσόλας (AUX OUTPUT)?
  8. Έχω μια παλιά αυτοενησχιομενη κονσόλα LEM COMPACT 146-S DE  μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να μου πει δηλαδή πώς να συνδέσω την κονσόλα με τον υπολογιστή για να ηχογραφήσω. Επειδή η κονσόλα είναι παλιά από εξόδους έχει μια στρογγυλή  έξοδο (με πέντε τρυπούλες)  που γράφει TAPE in/out και τρεις εξόδους (καρφιά) που από Πάνω γράφει LINE OUTPUT το ένα γράφει Aux  και τα άλλα δυο Left right. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.

  9. Θελώ τη βοηθεία σας,να μου πείτε αν το korg tr το roland juno G ή το juno D είναι καλύτερο για λαικό πρόγραμμα σαν δεύτερο όργανο.Το Juno D υποστηρίζει του ήχους του juno g; με το που το πάρεις,(το D) θα μπορέσεις να βρεις ήχους να κάνεις τη δουλειά σου;Έχουν μεγάλες διαφορές τα δύο roland;Έχει θύρα usb ή"ότι πληρώνεις παίρνεις".

     

  10. φίλοι πλικτράδες βρήκα ένα korg m1 rack 400Ε με καλούς ηχούς να το πάρω???ασχολούμαι με λαικά και έχει φοβερούς ήχους....αυτό που θελώ να μου πείτε είναι αν η τιμή είναι καλή...

    Η τιμή είναι τσιμπημένη εγώ 400Ε δίνω το δικό μου κανονικό M1 (με κλαβιέ) με πολούς λαικούς ήχους και κάρτα.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου