Προς το περιεχόμενο

dexter08

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή dexter08

0

Φήμη

  1. Καλησπερα! Εχω φορτωμενο το sylenth1 στο cubase μου και εχω και καποια αρχεια fxp(presets) και fxb(banks) στο pc. Τα αρχεια fxb μπορω και τα φορτωνω κανονικα. Τα fxp ομως με τιποτα. Μπορει καποιος να μου δωσει τα φωτα του? ;D
  2. δεν εχω καποιο συγκεκριμενο προβλημα. απλα αναφερω και απο πανω, εαν με ενα budget 100 ως 150 ευρω υπαρχει καποια καρτα καλυτερη απο την δικια μου. αν οχι, απλα θα αγορασω κατι αλλο με αυτα τα χρηματα. απλα δεν εχω εμπειρια απο καρτες γι αυτο και ρωταω εδω. αν γνωριζει καποιος ας με διαφωτησει.
  3. Καλησπερα, Διαθετω εδω και 4-5 χρονια μια καρτα ηχου Mixvibes u46mk2 (http://www.hollywooddj.com/mixvibes-u46-mk2.html) και πειραματιζομαι με το cubase. Το θεμα ειναι οτι δεν εχω εμπειρια ή επαφη απο καλυτερες καρτες και δεν μπορω να κατηγοριοποιησω και την δικη μου. Εχω στην ακρη 100-150 ευρω που μπορω να τα διαθεσω για μια καινουρια καρτα. Αξιζει ομως? Η θα εχω παλι την ιδια ποιοτητα ηχου? Επισης οι καρτες της Native Instrument τι λενε? Σε τι τιμες κυμαινονται οι audio 6/8/10? Θα εχω καλυτερο αποτελεσμα? Ευχαριστω!
  4. Καλησπερα και καλως σας βρηκα στο forum! Εχω ενα μικρο home studio και δουλευω με αυτη την καρτα ηχου:http://www.hollywooddj.com/mixvibes-u46-mk2.html ειναι καρτα με χαμηλο latency και σχετικα καλη ποιοτητα ηχου, οποτε για απλα πραγματακια που κανω στο cubase. το προβλημα μου ειναι πως η καρτα δεν εχει volume knob(εχει μονο για την ενταση των ακουστικων). ως τωρα δεν ειχα θεμα μιας και να μονιτορ μου ειχαν κουμπι για ενταση. τωρα ομως που εκανα αναβαθμιση ηχειων, στα νεα μονιτορ δεν μπορω να ρυθμισω ενταση, οποτε σκεφτομουν μηπως αλλαξω και την καρτα. στην αναζητηση μου πηρε το ματι μου αυτο:http://www.thomann.de/gb/behringer_xenyx_x1204_usb.htm αναφερει στον θομανν οτι ειναι mixer & audio interface. δηλαδη ειναι καρτα ηχου και ειναι και midi controller? επισης εχω 3-4 βασικες αποριες πανω σε αυτο το προιον. 1) σαν ποιοτητα ηχου και απο αποψη latency, ειναι αναλογη αυτης που εχω τωρα? 2) θα μπορω να συνδεω τον djm μικτη σε καποιο input της κονσολας ωστε να ηχογραφω τα set μου? 3) μπορω να κανω mapping την κονσολα πανω στο cubase, ωστε να χειριζομαι τα καναλια του daw μεσω της κονσολας? γενικα αξιζει η αγορα η θα κλαιω τα λεφτα μου? ενναλακτικα προτεινετε μου καποια καρτουλα μεχρι 100 ευρω. ευχαριστω :)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου