Προς το περιεχόμενο

drumer

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    3
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Τύμπανα
  • Day job
    Δυ
  • Τόπος
    Θήβα

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή drumer

0

Φήμη

  1. εχεις απολυτο δικιο,το συγκεκριμενο μηχανημα δεν το γνωριζα ουτε εγω ουτε οι υπολοιποι της παρεας και πραγματικα αξιζει τα λεφτα του τωρα που ειδα και καποια βιντεακια στο utube!Σε ευχαριστω πολυ..
  2. φιλε σε ευχαριστω πολυ για την ανταποκριση και την προταση σου..μιας και δεν προκειτε για επαγγελματικη χρηση μπορουμε να καταφυγουμε και σε μια πιο απλη και οικονομικη λυση ή απο την τιμη αυτη ξεκινουν οι κονσολες που μπορουν να μας δωσουν λυσεις?
  3. Αγαπητοί φίλοι καλημέρα και καλή χρονιά σε ολους!Θα ηθελα την βοηθεια και τις προτάσεις σας στο εξης πρόβλημα..ειμαστε μια παρεα ερασιτεχνων μουσικων(παιζουμε για εμας και οχι για τα ως προς το ζειν-προς το παρον τουλαχιστο..)και το θεμα εχει ως εξης,εχουμε στο σχημα,ηλεκτρονικη ντραμς, μπουζουκι(με μαγνητη),κιθάρα(με μαγνητη),πληκτρα και μια φωνη.Εχουμε φτιαξει ενα στουντιο στο σπιτι του ενος,και οταν μαζευόμαστε συνδεουμε ηχεια και ενισχυτες και..καταλαβαινεται τι γινεται..αυτο που θελουμε ειναι να τα ριχνουμε ολα σε μια κονσολα και να παιζουμε φοροντας ολοι ακουστικα ωστε ουτε τον κοσμο να χαλαμε αλλα και να ακουει ο ενας τον αλλο και τον εαυτο του..τί λυσεις έχουμε ωστε να θεσουμε εκτος ηχεια και ενισχυτες και να παιζουμε οτι ωρα θελουμε?Σας ευχαριστω-ουμε εκ των προταιρω για τον χρονο σας και την βοηθεια σας!! :)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου